«Χτυποκάρδια στο θρανίο» με την υπογραφή του… Λάκη Λαζόπουλου
Showbiz

«Χτυποκάρδια στο θρανίο» με την υπογραφή του… Λάκη Λαζόπουλου

Την αγαπημένη ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μεταφέρει στο θέατρο ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η «Λίζα Πετροβασίλη» συνεχίζει ακόμα να λατρεύεται από το κοινό. Οι… ατάκες της ταινίας είναι αξέχαστες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την σκηνή με τον Γιώργο Κωνσταντίνου ως καθηγητή «Ιωάννη Λάβδα» και το προφιτερόλ, ή την περίφημη ατάκα «Ναυσικάααααα»…

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα βρεθεί στο τιμόνι της θεατρικής μεταφοράς της ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο θέατρο Ηβη και ψάχνει τη Λίζα Πετροβασίλη και τον καθηγητή που της έκλεψε την καρδιά!

Την είδηση κοινοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο θεατρικός επιχειρηματίας Πάνος Κατσαρίδης, ανεβάζοντας φωτογραφία του με τον Λαζόπουλο από το pre-casting που έγινε στο Παλλάς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Espresso», ο δημοφιλής δημιουργός έχει καταλήξει σε οκτώ δημοφιλείς άνδρες ηθοποιούς και οκτώ ταλαντούχες γυναίκες συναδέλφους τους, που θα περάσουν από το τελικό κάστινγκ για τους ρόλους της Λίζας Πετροβασίλη και του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν αναζητά τη νέα Αλίκη ή τον νέο Παπαμιχαήλ, αλλά δύο ηθοποιούς που να αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο τους χαρακτήρες της ιστορίας. Η παράσταση θα είναι φόρος τιμής στον μετρ της κωμωδίας Αλέκο Σακελλάριο. Ο παραγωγός της εταιρίας Θεατρικές Σκηνές Α.Ε. Γιάννης Κεντ και ο συνεργάτης του Πάνος Κατσαρίδης έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα των τραγουδιών και της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι που ακούγονται στην ταινία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved