Σπυροπούλου: Τι συνέβη στην πτήση της για Ρόδο και πήρε την απόφαση να πάει στο Survivor;
Showbiz

Σπυροπούλου: Τι συνέβη στην πτήση της για Ρόδο και πήρε την απόφαση να πάει στο Survivor;

Η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης συζητήθηκε όσο καμία άλλη… Σημασία δεν έχει μόνο το πώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε στο Survivor αλλά και το γιατί.

«Γιατί πήγα στο "Survivor"; Δεν ξέρω. Μου είχαν κάνει προτάσεις για πολλά reality αυτή τη σεζόν. Με τιμάει αυτό και χαίρομαι γιατί πέρναγα δύσκολα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου με τον Alpha . Αλλά πάντα κάτι γινόταν και χάλαγε το πράγμα. Έκανα κι εγώ πίσω σε κάποιες προτάσεις. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Κάτι με κράταγε. Οι φίλοι μου συνηθίζουν να μου λένε ότι πάντα όταν φτάνω στο χείλος του γκρεμού υπάρχει ένα αόρατο χέρι που με σώζει. Δεν ξέρω γιατί είπα όχι σε όλα αυτά. Τρεις προτάσεις απέρριψα. Με όλο το κόστος να μείνω εκτός να μην έχω δουλειά. Είχα βρει διέξοδο στο πανεπιστήμιο.

Ξανάνοιξα έναν άλλο ορίζοντα για μένα. Το είχα πολλή ανάγκη να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους και να διαβάσω. Είχα παχύνει αρκετά. Δεν πρόσεχα τόσο όσο την περίοδο που ήμουν στην τηλεόραση. Έτρωγα και το απολάμβανα, Ταξίδεψα πολύ, κανόνιζα με τους φίλους μου τι θα κάνουμε τα Σαββατοκύριακα. Προηγουμένως δεν υπήρχαν Σαββατοκύριακα για μένα.

Ξύπναγα στις 6 το πρωί και κοιμόμουν πολύ νωρίς. Τον τελευταίο χρόνο της εκπομπής είχα αρχίσει να βγαίνω» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Της τηλεφώνησε ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι, όπως ευρέως γράφτηκε, για να της προτείνει τη συμμετοχή τη. «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το πώς έγινε η επαφή με το "Survivor". Πάντως η πρόταση μου είχε γίνει πολύ καιρό πριν. Πήγα, έκανα το ραντεβού και ευγενικά αρνήθηκα. Έχω μάθει να ακούω. Παρ ' όλα αυτά δεν αποδέχτηκα την πρόταση. Γιατί πήγα τελικά; Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η Ρόδος σ' αυτό. Στις 30 Δεκεμβρίου πετούσα για το νησί, έχασα όμως την πτήση μου. Ταξίδεψα την επομένη για να κάνω Πρωτοχρονιά με τους δικούς μου και τότε, στις 31 του μήνα, κάτι έγινε εκεί και αποφάσισα να πω το "ναι ". Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα και δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο, μια καθοριστική συνάντηση με έναν άνθρωπο. Πάντα ένας άνθρωπος παίζει ρόλο στη ζωή μας. Τυχαία. Χαίρομαι πάντως που είπα το ναι. Η Ρόδος ήταν πάντα σταθμός στη ζωή μου… Όλα εκεί γεννιόνταν και ξαναγεννιόνταν.

Έπαιξε ρόλο στην απόφασή της το οικονομικό δέλεαρ; «Είχα μείνει χωρίς δουλειά ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Από τότε που ήρθα στην Αθήνα ήμουν οικονομικά ανεξάρτητη, έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου από πάρα πολύ μικρή. Πάντα δούλευα. Οπότε ήταν πολύ μεγάλο το πλήγμα να μείνω χωρίς δουλειά, ειδικά αφού είχα συνηθίσει να ζω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Δεν μπορώ να πω ότι το οικονομικό κομμάτι του "Survivor" ήταν κάτι που δεν με απασχολούσε. Όμως ήταν για μένα ο τελευταίος λόγος. Κανείς δεν μπορεί να μείνει στο παιχνίδι για τα χρήματα. Είναι το τελευταίο που σκέφτεσαι ή σε νοιάζει στην παραλία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved