Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ανάγκη από πειραµατισµούς και εξέλιξη»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ανάγκη από πειραµατισµούς και εξέλιξη»

Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν αρέσκεται στο να κάνει μόνο "ασφαλή" πράγματα στο θέατρο αλλά δοκιμάζει τις δυνάμεις σε πολλά διαφορετικά είδη. Η ίδια εξηγεί τον λόγο που αποφασίζει να ζει... επικίνδυνα! 

Μπήκες σε μια δυνατή ομάδα τον χειμώνα και θέλω να μου πεις τι κράτησες πιο έντονα από τον «Υπηρέτη δύο αφεντάδων», που άρεσε στο κοινό αλλά και στους κριτικούς.

Στον «Υπηρέτη δύο αφεντάδων» και µε την καθοδήγηση του Κώστα Γάκη, ξαναέγινα µαθήτρια. ∆ούλεψα µε τελείως διαφορετικό τρόπο. Εκανα αυτοσχεδιασµούς, ασκήσεις. ∆ούλεψα στο πλαίσιο µια οµάδας, ένιωσα πώς είναι να δηµιουργείς συλλογικά και πώς να ανήκω και εγώ σε αυτήν. Ξεσκόνισα όλες µου τις γνώσεις γύρω από το είδος της commedia dell’ arte, που είχα να το πιάσω από τη σχολή. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, µια όµορφη θεατρική συντροφιά και εξέλιξα τα εργαλεία µου, φωνή, λόγο και σώµα.

Μας εκπλήσσεις κάθε φορά με διαφορετικά «χτυπήματα», από το «Nine» του θεόρατου Pantheon στην «Ολεάνα» του λιλιπούτειου «Olvio» και από τον «Υπηρέτη» του «Αλφα-Ιδέα» στο «Αναζητώντας τον Αττίκ» στο τεράστιο «Παλλάς». Σε γοητεύει όλο αυτό;

Ναι, µε γοητεύει η διαφορετικότητα των ρόλων. Οπως και οι εναλλαγές στις θεατρικές εκφράσεις. Όταν κάνω µιούζικαλ, µου λείπουν η πρόζα και το κλασικό ρεπερτόριο και, όταν καλύπτω αυτή µου την ανάγκη έκφρασης, µου λείπει ξανά το µιούζικαλ, που το λατρεύω γιατί συνδυάζει πρόζα, χορό, τραγούδι. ∆εν µπορώ να αρκεστώ σε ένα είδος. Εχω ανάγκη από πειραµατισµούς και εξέλιξη. Εχω ανάγκη να µην παγιώνοµαι σε µια συγκεκριµένη καλλιτεχνική έκφραση, να διαφοροποιούµαι από ρόλο σε ρόλο, να εξελίσσοµαι καλλιτεχνικά, ακόµα και ρισκάροντας. Θέλω να κάνω καινούργια πράγµατα κάθε φορά!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved