Κατερίνα Παπουτσάκη: «∆εν αντιµετωπίζω το θέατρο ως µέσο βιοπορισµού»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «∆εν αντιµετωπίζω το θέατρο ως µέσο βιοπορισµού»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο και παραδέχεται πως δεν έχει κάνει... εκπτώσεις στην τέχνη της! 

Λες «όχι» σε μεγάλα υπερθεάματα για να κάνεις εναλλακτικό «χτύπημα», τη στιγμή που μπορεί να αμείβεσαι με λίγα χρήματα γι’ αυτό. Είναι μια «πολυτέλεια» αυτή που... επιτρέπεις στον εαυτό σου;

Πες το και έτσι, είναι εσωτερική ανάγκη. ∆εν αντιµετωπίζω το θέατρο ως µέσο βιοπορισµού, που -έτσι κι αλλιώς, µε τις υπάρχουσες θεατρικές αµοιβές- δεν είναι. Πολύµηνες πρόβες χωρίς αµοιβή, οι συλλογικές συµβάσεις έχουν αντικατασταθεί από τα περίφηµα ποσοστά, ώστε το ρίσκο να πηγαίνει στον ηθοποιό για όσο διάστηµα διαρκούν οι παραστάσεις και µετά φτου και απ’ την αρχή. ∆ύσκολες µέρες για όλους, βέβαια. Ετσι, οι ηθοποιοί -µε όλα αυτά και µε τη συνεχή ανασφάλειαείναι υποχρεωµένοι να στρέφονται και σε άλλες µορφές, όπως η τηλεόραση στην καλύτερη περίπτωση ή και στην ετεροαπασχόληση στη χειρότερη!

Έχεις κάνει «εκπτώσεις» στην τέχνη σου; Έχεις υπάρξει σε πράγματα που δεν σε εξέφραζαν για να μπορέσεις να επιβιώσεις;

Ευτυχώς, σε γενικές γραµµές, δεν χρειάστηκε, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι δεν θα µπορούσαν κάποιες παραγωγές στις οποίες συµµετείχα να ήταν πιο προσεγµένες.

Στη ζωή σου έχεις κάνει «εκπτώσεις» σε σχέσεις, φιλικές και μη, από την ανάγκη σου να μην είσαι μόνη σου;

Οχι!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved