Showbiz

Μπελάδες για την Ελένη: Το βίντεο με τις μπαλοθιές και οι εξηγήσεις, που θα κληθεί να δώσει

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο πέρασε το Πάσχα στην Κρήτη!

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο instagram της ακούγονται μετά τις μαντινάδες, πέντε τουλάχιστον άσκοποι πυροβολισμοί, ενώ στο άκουσμά τους, η παρουσιάστρια μένει άκπληκτοι.
Προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται στο βίντεο που ανέβασε η κα Ελένη Μενεγάκη κατά την παραμονή της στην Κρήτη διατάχθηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με δημοσίευμα του patris.

Ο γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Κ. Λαγουδάκης ζήτησε έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του αυτού του εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που η Ελένη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν την έρευνα της υπόθεσης θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η Ελένη με τον Μάκη της, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες και τη ημέρα που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί. Αφού βρεθούν θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος!

Δείτε τι είπαν και στην εκπομπή "Φτιάξε καθέ να στα πω"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved