Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η γνωριμία με γοητευτικό άνδρα και οι φήμες για νέο μεγάλο έρωτα
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η γνωριμία με γοητευτικό άνδρα και οι φήμες για νέο μεγάλο έρωτα

Πιο λαμπερή και πιο ευδιάθετη από ποτέ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Κι αυτό που εντυπωσίασε ήταν οι σωματικές αναλογίες της... Πλέον η νεαρή παρουσιάστρια έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά και το σώμα της είναι καλλίγραμμο όσο ποτέ άλλοτε. Ωστόσο, η καλή διάθεση και η θετική ενέργεια που εκπέμπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων.

Κατ' αρχήν, αυτό που επιθυμούσε από την αρχή της σεζόν έγινε πραγματικότητα: Επέστρεψε στην πρώτη γραμμή της σοουμπίζ επικαιρότητας και από την επόμενη σεζόν θα έχει και πάλι τηλεοπτική παρουσία στον πρώτο σε τηλεθέαση τηλεοπτικό σταθμό, αφού θα παρουσιάζει το «My Style Rocks» στο ΣΚΑΪ.

Αυτή άλλωστε ήταν η αρχική συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι προκειμένου να μπει στο «Survivor». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν υπάρχουν ευχάριστα νέα και στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας.

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει μπει στη ζωή της ένας γοητευτικός άνδρας. Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, όμως οι φήμες λένε για έναν πολύ ευπαρουσίαστο και μορφωμένο επιχειρηματία γύρω στα 35.

«Είναι καλά, φαίνεται, αλλά δεν μιλάει για τα προσωπικά της», αναφέρει στο ΛΟΙΠΟΝ πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την ξανθιά παρουσιάστρια.
Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved