Νέα διεθνής διάκριση για τη Δέσποινα Μοίρου: Η πρώτη της ταινία στο Amazon είναι γεγονός
Showbiz

Νέα διεθνής διάκριση για τη Δέσποινα Μοίρου: Η πρώτη της ταινία στο Amazon είναι γεγονός

Μετά και τη βράβευσή της ως η καλύτερη «Stand Up Comendian» της χρονιάς, για την οποία έκανε μία επιτυχημένη  περιοδεία στα διασημότερα κλαμπ της Αμερικής, η Δέσποινα Μοίρου τώρα κατακτά και την αμερικανική τηλεόραση.

Το Αmazon, το νούμερο ένα κανάλι της Αμερικής, θα προβάλλει από τον Ιούνιο, μία από τις 7 νέες δουλειές της. Πρόκειται για την ταινία-τριλογία (μαύρη κωμωδία), με τίτλο «Vamp Bikers Dos» , σε σκηνοθεσία του Eric Rivas, στην οποία παίζουν σπουδαίοι Αμερικάνοι ηθοποιοί, και που θα προβληθεί σε 8 επεισόδια.

Η Ελληνίδα ηθοποιός που διαπρέπει στις ΗΠΑ, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο , αυτό της Queen Fellini, της βασίλισσας που τυραννάει τον ήρωα της ταινίας. Τα γυρίσματα έγιναν στη Νέα Υόρκη, και από τις πρώτες κιόλας σκηνές της, η ταλαντούχα Δέσποινα, κατάφερε κάτι μοναδικό. Ο σκηνοθέτης, εντυπωσιασμένος από το πόσο πολύ καλά είχε μπει στο πετσί του ρόλου της, αλλά και την προσωπική σκληρή δουλειά που είχε δώσει σε αυτόν, τόσο με το μακιγιάζ όσο και τα φαντασμαγορικά της κουστούμια, άλλαξε το όνομα του ρόλου της, αφού η ερμηνεία της και ο «αέρας» της, του θύμισε σπουδαίες μούσες του Φεντερίκο Φελίνι.

Όλοι οι συντελεστές του «Vamp Bikers Dos» πριν από λίγες μέρες έδωσαν ένα φαντασμαγορικό πάρτι για να το γιορτάσουν στη Νέα Υόρκη, όπου το παρών του έδωσε και ο διάσημος ηθοποιός, Billy Crystal.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved