Η Μαίρη Λίντα αποχαιρετά τον πρώην σύζυγό της και σοκάρει: «Τον συγχώρησα για όσα μου έκανε»
Showbiz

Η Μαίρη Λίντα αποχαιρετά τον πρώην σύζυγό της και σοκάρει: «Τον συγχώρησα για όσα μου έκανε»

«Τον συγχώρησα για όσα μου έκανε! Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του. Ηταν ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μέ­να. Είναι δυνατό να μην τον συγχωρήσω;» είπε η Μαίρη Λίντα, λίγες μόλις μέρες μετά τον ξαφνικό χαμό του πρώην συζύγου της Αλέξανδρου Θεοχάρη

Η Μαίρη Λίντα αποχαιρετά σήμερα, τον δεύτερο σύζυγό της Αλέξανδρο Θεοχάρη, που κηδεύτηκε προχθές. Μπορεί όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους να ήταν επεισοδιακά και η ίδια να έχει μιλήσει πολλές φορές για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από εκείνον, ωστόσο η μεγάλη καρδιά της λύγισε στο άκουσμα του θανάτου του.
Έχοντας πλέον αναμνήσεις μιας μυθιστορηματικής ζωής, τόσο δίπλα στον Μανώλη Χιώτη ως σύζυγός του και παρτενέρ του όσο και από την τεράστια καριέρα που έκανε, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού θυμάται τα πάντα... Άλλοτε συγκινείται, άλλοτε κλαίει, άλλοτε χαμογελάει!
«Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν σκληρός μαζί μου. Εχω ζήσει την κακοποίηση. Ποτέ δεν θα άφηνα έναν άντρα με τον οποίο είχα κάνει παιδί. Δεν θα έφευγα, αφήνονταςτο παιδί μου χωρίς πατέρα. Όμως, δεν άντεχα άλλο την πολύ κακή συμπεριφορά και το ξύλο. Έφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα χρυσό βραχιόλι στο χέρι μου, τη φωνή μου» έχει πει σε μια από τις συνεντεύξεις της το 2012.
Στην κηδεία του Αλέξανδρου Θεοχάρη, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, η ίδια δεν παρευρέθηκε. Τα αρνητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, λόγω των επεμβάσεων στα πόδια, δεν της επέτρεψαν να είναι εκεί, στο τελευταίο «αντίο». «Πονάω και λυπάμαι που δεν πήγα στην κηδεία, όμως δεν μπορώ να περπατήσω ακόμα. Μιλήσαμε τηλεφωνικά μερικές ημέρες προτού φύγει. Δεν μου είπε ότι είχε κάτι κακό. Εφυγε ξαφνικά. Οι επεμβάσεις που έχω κάνει στο ισχίο δεν μου επιτρέπουν να περπατήσω. Αλλιώς, φυσικά και θα πήγαινα. Η κόρη που απέκτησα μαζί του, όμως, ήταν εκεί» λέει στην Espresso και φαίνεται λυπημένη για όλα όσα της συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Μεγαλώνοντας οι άνθρωποι βρίσκουν τη δύναμη να συγχωρούν... Ισχύει το ίδιο και για εκείνη; «Φυσικά και τα έχω συγχωρέσει όλα, εδώ και πολλά χρόνια. Οταν χωρίσαμε και μετά, δεν υπήρξαν άλλες κακές στιγμές. Μείναμε φίλοι και μιλούσαμε μεταξύ μας. Οσα είχαν συμβεί τότε είχαν γίνει πριν από... 300 χρόνια, είναι δυνατόν να κρατάω κακία; Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα πραγματικά. Οσα ζήσαμε τα ζήσαμε, περάσανε» λέει χαμογελώντας και συνεχίζει: «Ποιο ζευγάρι δεν μαλώνει; Υπάρχει κανένας άντρας που δεν έχει δείρει τη γυναίκα του; Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγαπούσα, τον λάτρεψα, Αποκτήσαμε μια καταπληκτική κόρη μαζί και αυτό είναι η παρακαταθήκη μας» τονίζει και ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας εξομολογείται: «Οταν χωρίσαμε, δεν χωρίσαμε μαλωμένοι. Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δική του ζωή και εκείνος τη δική μου, και έτσι χωρίσαμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved