Μπέσυ Μάλφα: «Ο Γεράσιµος είναι σπουδαίος ηθοποιός, τον οποίο θαύµαζα και θαυµάζω πάντα»
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: «Ο Γεράσιµος είναι σπουδαίος ηθοποιός, τον οποίο θαύµαζα και θαυµάζω πάντα»

Η Μπέσυ Μάλφα ζει ευτυχισμένα στο πλευρό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και μιλάει γι' αυτόν με μεγάλο σεβασμό στον επαγγελματισμό και το ταλέντο του... 

Σκηνοθετώντας τον σύζυγό σου, πώς είναι;

Ο Γεράσιµος είναι σπουδαίος ηθοποιός, τον οποίο θαύµαζα και θαυµάζω πάντα για τη µεγάλη γκάµα του και την υποκριτική του δεινότητα. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης, ανοιχτός, µε προτάσεις και είναι χαρά να δουλεύω µαζί του. Επίσης, απολαµβάνω και τη συνεργασία µε την Πηνελόπη Πλάκα και τον Τάσο Κονταράτο, που παίζουν τα παιδιά µου. Εχουµε φτιάξει µια συµπαγή, γερή παρέα και ετοιµαζόµαστε µε πολλή όρεξη για την περιοδεία µας ανά την Ελλάδα. Θέλω εδώ να συµπληρώσω πως το σκηνικό έχει φτιάξει η Λία Ασβεστά, ενώ τη µουσική υπογράφει ο Γιώργος Χατζής και τα κοστούµια η Ελένη Μπλέτσα. Πρόκειται για µια συµπαραγωγή του ∆ηµοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών και της Create4art. Ξεκινάµε στις 25 Ιουνίου.

Είναι εύκολο το να γυρνάς την Ελλάδα;

Οχι, δεν είναι, γιατί πρέπει να αλλάζεις πολύ συχνά ξενοδοχεία, να είσαι µε µια βαλίτσα στο χέρι, να παίζεις σε διαφορετικούς χώρους εκ των οποίων κάποιοι είναι ακατάλληλοι να φιλοξενήσουν µια παράσταση. Το γεγονός, όµως, ότι έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις γέλιο στους εκτός των τειχών θεατρόφιλους και δη σε µια τέτοια περίοδο, σε κάνει να τα αφήνεις στην άκρη αυτά και να προχωράς. Από την άλλη, παίζει πολύ µεγάλο ρόλο µε ποιους είσαι στην περιοδεία. Αν η παρέα είναι καλή, όπως µου συνέβη τα τελευταία χρόνια που συνεργαζόµουν εξαιρετικά µε τον Αλέξανδρο Ρήγα, τότε όλα τα αντέχεις πιο εύκολα και διασκεδάζεις ακόµα και µε τις... κακουχίες. Θυµάσαι τι περάσαµε µαζί!

Εχει πλάκα να το αναφέρουµε αυτό µιας και πήρα και εγώ γεύση των δυσκολιών σε περιοδεία που κάναμε με τον Αλέξανδρο και τον Ρένο Χαραλαμπίδη στο «Χωρίζουμε λέμε». Θα τα πεις εσύ, Μπέσυ;

Περάσαμε... σεισμό, χάσαμε αεροπλάνο και μπήκαμε σε καΐκι για να προλάβουμε το πλοίο της γραμμής από νησί σε νησί με τις βαλίτσες, ενώ στριμωχτήκαμε... τρεις στο πίσω μέρος αυτοκινήτου με καύσωνα για να φτάσουμε σε άλλο προορισμό μας. Από τότε... ήρθαμε πιο κοντά (γελά ηχηρά). Πιο... κοντά δεν γίνεται. Να έρθεις και σε αυτή την περιοδεία, να γελάσουμε πάλι (γελά).

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved