Κώστας Ευριπιώτης: Αυτή ήταν η τελευταία σύντροφος της ζωής του (photos)
Showbiz

Κώστας Ευριπιώτης: Αυτή ήταν η τελευταία σύντροφος της ζωής του (photos)

Ήταν άγρυπνος φρουρός στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία του στιγμή. Η γυναίκα εκείνη που έδινε μαζί του τη μάχη για τη ζωή, κρατώντας του σφιχτά το χέρι. 

Η φλόγα του έρωτά τους δεν έσβησε ποτέ. Γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν 32 χρόνια πριν, χωρίσανε, ωστόσο οι δρόμοι τους ξανασμίξανε.

Γιατί τελικά οι μεγάλοι έρωτες δεν «πεθαίνουν» ποτέ μέχρι την στιγμή εκείνη που ο θάνατος μπήκε αναμέσα τους και τους χώρισε μια για πάντα.

Ο Κώστας Ευριπιώτης και η Λίλιαν Μπότση ήταν ζευγάρι στο ξεκίνημα της καριέρας τους όταν εκείνος ήταν στην αρχή της υποκριτικής του πορείας και εκείνη διέπρεπε στον χορό. Αν και έζησαν έναν κεραυνοβόλο έρωτα είχαν προτεραιότητα την καριέρα τους και αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο έρωτάς τους ήταν παράφορος, αλλά στο πέρασμα του χρόνου βρέθηκαν σε άλλες σχέσεις, έκαναν γάμους, προχώρησαν τις ζωές τους, χωρίς να διακόψουν τελείως τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Όταν πριν από 11 χρόνια χώρισαν από τους συζύγους τους, οι δρόμοι τους έσμιξαν και πάλι. Έκτοτε ήταν αχώριστοι. Ενώ χαίρονταν την ευτυχία τους, ο καρκίνος χτύπησε τον πρωταγωνιστή ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν έλειπαν ούτε η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους. Τον φρόντιζαν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να τους δείτε σε μια σπάνια έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved