Showbiz

«Αν ο Λάκης γράψει σενάριο την ιστορία με τον πατέρα του, του είπα να σκηνοθετήσω την ταινία»

Gossip-tv Team

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο και την επιστροφή των «Δέκα Μικρών Μήτσων». 

Αναφέρθηκε επίσης και στην ιστορία του ηθοποιού με τον πατέρα του που αν ποτέ αποφασίσει να την κάνει ταινία ο Γιάννης Σμαραγδής όπως είπε θα ήθελε να τη σκηνοθετήσει.

«Όταν βλέπω τα πράγματα του Λάκη, βλέπω τον φίλο μου τον Λάκη, δεν βλέπω αυτά που βλέπουμε και γραδάρω σε ποιο σημείο είναι. Από αυτό που κάνει τώρα μια παράσταση θεατρική. Το θεατρικό έργο το οποίο το είδα και ήταν εξαιρετικής ποιότητας είναι ο καινούριος του βατήρας να φύγει από το σκοτεινό μέρος που έζησε το τελευταίο διάστημα. Τα μεγάλα πρόσωπα δεν παθαίνουν τίποτα. Νομίζω ότι έκλεισε το θέμα του Αλ Τσαντίρι και ότι δεν θα ξανασχοληθεί με αυτό. Δεν νομίζω ότι θα ξαναμπεί ο Λάκης στη διαδικασία της άμεσης σάτιρας. Έκανε τον κύκλο του. Για αυτό τώρα ξαναγυρίζει σε κάτι άλλο πιο αθώο όπως ήταν οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» για να πάρει φόρα. Βατήρας είναι αυτός. Η σειρά που αρέσει ως μεταβατικό στάδιο». Και συνέχισε μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»:

«Ο Λάκης που είναι ένα ευφυές πλάσμα, θα μπορούσε να γράψει καταπληκτικά σενάρια για τον κινηματογράφο και να τα παίξει κιόλας. Ένα εξ αυτών που ξέρω, που είναι η ιστορία του πατέρα του είναι συγκλονιστική στην απλότητα της. Του είπα άμα το γράψεις, ευχαρίστως να το σκηνοθετήσω. Τον αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα του. Όταν έφυγε από τη ζωή είδε ο Λάκης τι είχε κάνει για αυτόν. Πρέπει να κάνουμε τρυφερά πράγματα, αγαπησιάρικα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved