Για ποιον λέει η Nικολέτα Kαρρά: «Έχουµε και καλή προσωπική σχέση, είµαστε σαν οικογένεια»
Showbiz

Για ποιον λέει η Nικολέτα Kαρρά: «Έχουµε και καλή προσωπική σχέση, είµαστε σαν οικογένεια»

Η Νικολέτα Καρρά μιλάει με ενθουσιασμό για τον ρόλο της στην παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερηµοσπίτης» στο θερινό θέατρο «Αθηνά» ενώ δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο...

Το καλοκαίρι θα σε απολαύσουμε στην παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» στο θερινό θέατρο «Αθηνά».

Πιστεύω πολύ σε αυτή την παράσταση, έχει γίνει µε πολύ µεράκι! Υποδύοµαι µια τραγουδίστρια και κατά το µεγαλύτερο µέρος της παράστασης τραγουδώ περισσότερο από όσο παίζω. Ηταν µια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που µου έγινε από τον Βασίλη Θωµόπουλο. Εχω πολύ καλά συναισθήµατα, καλό ένστικτο και το ένστικτό µου δεν έχει πέσει ποτέ έξω! Παρόλο που το καλοκαίρι γενικά αποφεύγω να δουλεύω, µου άρεσε τόσο πολύ η πρόταση αυτή που αποφάσισα να την αποδεχθώ. Η παράσταση βασίζεται στη θρυλική κωµωδία του Αλέκου Σακελλάριου, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Είναι το τρίτο θεατρικό έργο του µεγάλου Σακελλάριου, στο οποίο συµµετέχω.

Εχεις συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Βασίλη Θωμόπουλο με μεγάλη επιτυχία.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει µια υπέροχη χηµεία πολλών χρόνων. Όσες φορές έχουµε συνεργαστεί µε τον Βασίλη, έχουµε κάνει επιτυχία. Εχουµε και καλή προσωπική σχέση, είµαστε σαν οικογένεια. Είναι από τους ανθρώπους που µε πίστεψαν όταν ξεκινούσα σε αυτή τη δουλειά και ακόµα µε πιστεύει και µε αγαπά κι εγώ του έχω ιδιαίτερη αδυναµία.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved