Σάρα Εσκενάζη: Τι κάνει σήμερα, έναν χρόνο μετά το τέλος του Survivor;
Showbiz

Σάρα Εσκενάζη: Τι κάνει σήμερα, έναν χρόνο μετά το τέλος του Survivor;

Η Σάρα Εσκενάζη υπήρξε μία από τις πιο υπολογίσημες μονάδες του πρώτου Survivor. Έναν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα που γνώρισε μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης, η όμορφη ηθοποιός μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τη ζωή της σήμερα…

Η Σάρα λοιπόν έχει κάνει σοβαρά βήματα στους χώρους που αγαπά πολύ. Ο πρώτος είναι το θέατρο και μάλιστα πρωταγωνιστεί σε μία παιδική παράσταση η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία τον χειμώνα που πέρασε και αναμένεται να γνωρίσει την ίδια και στην περιοδεία που ξεκινάει σύντομα.

«Ξεκινάμε την περιοδεία μας με τη «Νεράιδα του Φεγγαριού», σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου που θα γυρίσει σε όλη την Ελλάδα» λέει με ενθουσιασμό αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η ίδια και συνεχίζει: «Μία από τις πρώτες μας στάσεις είναι το Άργος στις 2 Ιουλίου» λέει η γλυκιά ηθοποιός η οποία εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες ασχολείται και με μία ακόμα μεγάλη της αγάπη, τη μόδα.

Έχει ανοίξει το δικό της κατάστημα με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στη Νέα Ιωνία, μερικά από τα οποία φέρουν την υπογραφή της ενώ λανσάρει και το άρωμα που φέρει το όνομά της. «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω αυτή την επαφή με τον κόσμο και μπορώ να δώσω τις δικές μου στυλιστικές προτάσεις για τη σύγχρονη Ελληνίδα» λέει όμως παραδέχεται: «Βέβαια, τίποτα δεν βάζω παραπάνω από το θέατρο και την υποκριτική που είναι οι μεγάλες μου αγάπες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved