Ταχτσίδης – Θεοδωροπούλου: Γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους, λίγο πριν γίνουν ξανά γονείς
Showbiz

Ταχτσίδης – Θεοδωροπούλου: Γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους, λίγο πριν γίνουν ξανά γονείς

Λίγο πριν υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου γιόρτασαν δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη γιορτή που έκανε για την επέτειο γάμου τους και μας έδειξε τον εντυπωσιακό στολισμό και τις λιχουδιές.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε στοinstagram της: «Και φυσικά δε θα γινόταν αν δε σβήναμε τούρτα ΟΛΟΙ μαζί.
Ούτως η άλλως μαζί με τα ιερά δεσμά του γάμου , την ίδια ημέρα χρίστηκε και η κόρη μας Χριστιανή και βαφτίστηκε με το όνομα Αφροδίτη !
Εύχομαι σε ΕΜΑΣ? μια μέρα μετά λοιπόν, να ζήσουμε και να είμαστε πάντα αγαπημένοι κ ενωμένοι κ σωστοί γονείς για να μεγαλώσουμε κ σωστούς ανθρώπους με αξίες αλλά πάνω από όλα ευτυχισμένα παιδιά ,γεμάτες οι καρδιές τους από αγάπη !
Σας αγαπώ πολύ και θα ειμαι εδώ πάντα για ΕΣΑΣ !Στα καλά κ τα κακά,γιατί αυτό είναι η αξία της μάνας κ συζύγου αλλά και σε έναν γάμο !Αυτό λέγεται ζωή και κάθε στιγμή της έχει αξία και διαφορετικό σκοπό..
Τίποτε δε χαρίζεται αν δεν έχεις υπομονή , θέληση και αγάπη! Το να ανοίξεις σπιτικό είναι εύκολο , να το κρατήσεις και να συμβιώνεις είναι το δύσκολο.. Εύχομαι κάθε επόμενο χρόνο να μας βρίσκει μαζί κ ολοένα κ περισσότερα μέλη !»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved