Showbiz

Mad VMA 2018: Οι αφίξεις των celebrities στο κόκκινο χαλί και η... Κατερίνα με τα κίτρινα!

To αδιαχώρητο γίνεται από νωρίς σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) από τις επώνυμες αφίξεις των καλλιτεχνών αλλά και των τηλεοπτικών αστέρων για να απολαύσουν από κοντά τη λαμπερή βραδιά απονομής των βραβείων MAD που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώνονται με μεγάλη επιτυχία!

Μετά την εκρηκτική Τάμτα και τον εκπρόσωπο της Τσεχίας στον διαγωνισμό της Eurovision Mikolas Josef ο οποίος και τη συνόδευε, άρχισαν να συρρέουν δεκάδες επώνυμοι, ο ένας πιο όμορφος και λαμπερός από τον άλλον. Τις... εντυπώσεις έκλεψε ο πάντα γοητευτικός Βαγγέλης Κακουριώτης ο οποίος έφερε στη γραβάτα του ένα... λιοντάρι που έδενε άψογα με το πολύ μοντέρνο μπορντώ κουστούμι του. Ένας μικρός... χαμός προκλήθηκε όταν στο κόκκινο χαλί περπάτησε η Κατερίνα Στικούδη η οποία πραγματικά εντυπωσίασε με την αέρινη μάξι τουαλέτα της σε κίτρινο χρώμα.

Η Κατερίνα βρέθηκε από τις πρώτες στον χώρο και μετά από λίγα φωτογραφικά κλικ έπρεπε να αποχωρήσει για να ετοιμαστεί καθώς ήταν από τις πρώτες καλλιτέχνιδες που θα συμμετείχαν στο φαντασμαγορικό σόου που πλαισιώνει τις φετινές απονομές.

Μία άλλη... Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τα φλας να... αστράψουν με την εμφάνισή της, της οποίας το βαθύ ντεκολτέ στη μεταξωτή λευκή μπλούζα της έκανε τη... διαφορά.

Η Ιλένια Ουίλιαμς και η Φωτεινή Ψυχίδου πήραν το μικρόφωνο και έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να παίρνουν δηλώσεις από τους επώνυμους που κατεύθαναν και το ίδιο έκανε λίγο αργότερα και η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τη φίλη της Μαίρη Συνατσάκη. Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου ήταν ο Στεφανος Κωνσταντινίδης από την εκπομπή "Στη φωλιά του Κου κου".

Μία ακόμα άφιξη που συζητήθηκε ήταν και αυτή της Demy η οποία ήταν πανέμορφη μέσα στην ολόλευκη φόρμα της που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της.

Ξεχωριστή και η Τζώρτζια Γεωργίου που παρακολουθούμε κάθε σαββατοκύριακο στην εκπομπή Ooh la la!. Στο κόκκινο χαλί περπάτησε επίσης η Shaya με εντελώς αλλαγμένο λουκ στα μαλλιά αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη οι οποίοι εμφανίστηκαν κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου. Στα Mad Video Music Awards 2018 έδωσε το παρών και ο Κωνσταντίνος Κουφός που επίσης επρόκειτο να εμφανιστεί στη σκηνή για performing.

Kαι στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου, όμως, στο Παλαιό Φάληρο γινόταν... χαμός από επωνύμους. Τα φλας άστραψαν όταν έκανε την εμφάνισή της η Σάσα Σταμάτη η οποία συνομίλησε για λίγο με τον νυν στενό συνεργάτη της Φαίης Σκορδά Κώστα Τσουρό αλλά και με τη... δική μας, Διευθύντρια του mothersblog.gr Δέσποινα Καμπούρη. Εντυπωσιακές οι εμφανίσεις του Παναγιώτη Ραφαηλίδη και του Ευθύμη Ζησάκη ενώ ξεχωριστή ήταν και η εμφάνιση του Stan ο οποίος όχι μόνο επρόκειτο να εμφανιστεί στη σκηνή αλλά ήταν και υποψήφιος στην κατηγορία Καλύτερου τραγουδιού με το κομμάτι του: "Τώρα λείπω".

Στα Mad VMA 2018 το παρών έδωσαν επίσης η Νίκη Κάρτσωνα, η Αναστασία Περράκη, η Μαντώ Γαστεράτου, η πανέμορφη Ισμήνη Νταφοπούλου και η πάντα λαμπερή Ελένη Τσολάκη.

Πανέμορφη στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε και η Πέγκυ Ζήνα η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα ιβουάρ λευκό φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved