Συγκλονίζει η γυναίκα του Αγγελίδη: «Γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας για να σταθεί στα πόδια του»
Showbiz

Συγκλονίζει η γυναίκα του Αγγελίδη: «Γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας για να σταθεί στα πόδια του»

Πάνε πάνω από έξι μήνες από εκείνο το τραγικό ξημέρωμα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου. Και αφού πάλεψε στην αρχή για τη ζωή του, τώρα παλεύει για να σταθεί ξανά στα πόδια του, με την ελπίδα και τη στήριξη των δικών του ανθρώπων ότι στο μέλλον, κάποια στιγμή, θα καταφέρει να πάρει πίσω τη φυσιολογική ζωή του!

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη και ο Δρ. Γιώργος Βησσαράκης που στέκονται συνεχώς στο πλευρό του, μίλησαν στην Τατιάνα Στεφανίδου, για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για τον αγώνα που δίνει ο ίδιος για να πατήσει στα πόδια του ξανά.

«Δόξω τω Θεώ, εδώ γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει ο Κωνσταντίνος να σταθεί στα πόδια του.

Ο Κωνσταντίνος τον πρώτο καιρό ήταν πολύ αρνητικός, αλλά σιγά σιγά άρχισε να συμμετέχει και να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια...

Έχει αρχίσει να αντιδρά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο... Η τραχειοστομία δεν έχει βγει ακόμα, γιατί πρέπει να βελτιωθεί η κατάποση του... Κάνει φυσικοθεραπείες και υδροθεραπεία στην πισίνα...", είπε στην εκπομπή Tatiana Live η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved