Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι ερωτευμένη!
Showbiz

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι ερωτευμένη!

Η 17χρονη Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή ζει τον πρώτο της έρωτα µε τον νεαρό αθλητή του στίβου Μάξιµο Στυλιανίδη. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους µήνες και δεν κρύβουν την ευτυχία τους.

Η µοναχοκόρη της Βάνας Μπάρµπα, καρπός του έρωτά της µε τον επιχειρηµατία ναυτιλιακών υπηρεσιών και συγγραφέα Αναστάση Μαρασλή, είναι χαµηλών τόνων, παρότι όταν εµφανίζεται µε τη µητέρα της στρέφονται πάνω της όλα τα φώτα. Αριστη µαθήτρια, µε φιλοδοξίες και όνειρα για το µέλλον και έχοντας κάνει ήδη τα πρώτα της βήµατα στην πασαρέλα, η Φαίδρα-Θεοδώρα µοιάζει να έχει κληρονοµήσει τη στόφα της σταρ.

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπηµένος της δηµοσιοποιούν στιγµές από την τρυφερή σχέση τους στο Instagram και ανταλλάσσουν γλυκά λόγια και φωτογραφίες. Πριν από λίγες µέρες η Βάνα Μπάρµπα ανήρτησε µια φωτογραφία της κόρης της µε τον αγαπηµένο της και τους ευχόταν να περάσουν υπέροχα στις καλοκαιρινές διακοπές τους. «Καλό ταξίδι, παιδιά µου γλυκά!», έγραψε µε οικειότητα, αφού η ίδια γνωρίζει και εκτιµά πολύ τον αγόρι της κόρης της. Σύµφωνα µε το περιβάλλον της, µάλιστα, η ηθοποιός θεωρεί αυτή τη σχέση κάτι απόλυτα φυσικό και εναρµονισµένο µε την ηλικία στην οποία βρίσκεται η Φαίδρα. Εχοντας, µάλιστα, συνειδητοποιήσει ότι τον επόµενο χρόνο η µοναχοκόρη της ενηλικιώνεται και αναλαµβάνει τα ηνία της ζωής της, η ίδια δηλώνει σταθερά παρούσα στο πλευρό της, χωρίς να µπαίνει όµως εµπόδιο σε όλα όσα ονειρεύεται να πετύχει η νεαρή Φαίδρα. Προτεραιότητά της, σύμφωνα με τη Realnews, είναι οι σπουδές και σε δεύτερο χρόνο οι προτάσεις που δέχεται από τον χώρο του θεάµατος και της µόδας. Μετά τις ολιγοήµερες ροµαντικές διακοπές της κόρης της, η Βάνα βρέθηκε με το ζευγάρι για λίγες χαλαρές στιγμές μαζί τους στη Μύκονο απ’ όπου και οι παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή φωτό: papadakispress

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved