«Μόλις Χώρισα» : Η παράσταση του καλοκαιριού ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα
Showbiz

«Μόλις Χώρισα» : Η παράσταση του καλοκαιριού ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Σε ένα κατάμεστο Βεάκειο θέατρο,  με τον κόσμο να αποθεώνει τους πρωταγωνιστές, πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Μόλις Χώρισα».

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο θεατρικό έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου στο θέατρο του Πειραιά. Το έργο που αγάπησαν το κοινό και οι κριτικοί με πρώτο ανέβασμα το 1998 και την κινηματογραφική ταινία το 2008 περιοδεύει για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα, σε μια νέα μοναδική εκδοχή!

Το «Μόλις Χώρισα» επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ στην επικαιρότητα του σήμερα για να μας παρασύρει με τη δυνατή μουσική του, τις σπαρταριστές ατάκες και τους ευρηματικούς χαρακτήρες του. Ένα ξέφρενο πάρτυ κι ένας χωρισμός θα σημαδέψουν το θεατρικό καλοκαίρι και οι θεατές θα συμμετάσχουν στο πιο in birthday party της φετινής σεζόν

Η Τζόυς Ευείδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Χρήστος Τριπόδης, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτυ της χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Την παράσταση που θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε όλη τη χώρα παρακολούθησαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας άλλα και πλήθος κόσμου το οποίο γέμισε από νωρίς τον χώρο του θεάτρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved