Μαρία Ναυπλιώτου: Μετά την Κλυταιµνήστρα θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: Μετά την Κλυταιµνήστρα θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας

Η Μαρία Ναυπλιώτου αυτόν τον καιρό κάνει εντατικότατες πρόβες για την «Ηλέκτρα», που πρόκειται να δούµε στις 20 και 21 Ιουλίου στην Επίδαυρο.

Η χαρισµατική ηθοποιός υποδύεται την Κλυταιµνήστρα στη φιλόδοξη παράσταση που σκηνοθετεί ο Θάνος Παπακωνσταντίνου, ενώ στο πλάι της έχει τους Αλεξία Καλτσίκη, Αλέξανδρο Μαυρόπουλο, Χρήστο Λούλη, Νίκο Χατζόπουλο κ.ά. Παράλληλα, σύμφωνα με τη Realnews έχει ξεκινήσει γυρίσµατα για τη σειρά «Η ζωή εν τάφω» που σκηνοθετεί ο έµπειρος Τάσος Ψαρράς, ενώ τον χειµώνα έχει κλείσει να ερµηνεύσει τη... Μαρία Κάλλας.

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο έργο «Masterclass» του Τέρενς ΜακΝάλι, που θα σκηνοθετήσει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Όπως όλα δείχνουν, η υποσχόµενη παράσταση θα φιλοξενηθεί στο θέατρο «Μικρό Χορν», όπως µετονοµάζεται το «Αµιράλ» από τους ∆ιονύση ΠαναγιωτάκηΕλένη Κούρκουλα των Αθηναϊκών Σκηνών. Η ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασµένη για το νέο της «στοίχηµα», που τη θέλει να υποδύεται τη µεγάλη ντίβα στην τελευταία περίοδο της ζωής της, κατά την οποία δίδασκε την υψηλή σπουδαία τέχνη της στο «νέο αίµα» της όπερας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved