Showbiz

Η Αποστολία Ζώη περιγράφει: «Του έφερα το μικρόφωνο στο κεφάλι, γιατί την ώρα που τραγουδούσα…»

Gossip-tv Team

Η Αποστολία Ζώη μίλησε για το εάν έχει φθάσει στον γάμο ποτέ και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη επί σκηνής

Η τραγουδίστρια ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10»: «Έχω φτάσει κοντά στο γάμο. Γενικώς ήταν σοβαρές οι σχέσεις μου. Δεν θα ήμασταν όμως ευτυχισμένοι και το κατάλαβα νωρίτερα. Οπότε δεν το τόλμησα. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για εμένα είναι να έχεις έναν σύντροφο και να τον κρατήσεις, όχι να χωρίσεις. Εγώ τουλάχιστον που έχω σχέσεις μακροχρόνιες, είναι απώλεια, γιατί τον άλλον τον έχεις στη ζωή σου πάρα πολύ καιρό κι όταν του δίνεις βάση, έτσι όπως εγώ θέλω τουλάχιστον ιδανικά τη σχέση, είναι απώλεια. Δυστυχώς είναι ένας μικρός θάνατος.»!

Και περιέγραψε ένα ατυχές περιστατικό που της συνέβη όταν τραγουδούσε: «Ήταν ένας πάρα πολύ αγενής κάποια στιγμή όταν ήμουν στη σκηνή και τραγουδούσα και μου έκανε μια χειρονομία. Ήταν αυτό που ξεπερνά ο άλλος το όριο. Την πρώτη φορά κράτησα την υπομονή μου και τη δεύτερη, ε την τρίτη φορά γυρνάω παίρνω το μικρόφωνο και του το έφερα στο κεφάλι. Σέκος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved