Πανελλήνιος θρήνος - Πένθος στις σελίδες των επωνύμων στα social media
Showbiz

Πανελλήνιος θρήνος - Πένθος στις σελίδες των επωνύμων στα social media

Μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας.

Μιας Ελλάδας που γέμισε αποκαΐδια και στάχτη.

Εικόνες που κανείς δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια αφού τα μάτια γεμίζουν δάκρυα στο άκουσμα πως δεκάδες άνθρωποι βρέθηκαν απανθρακωμένοι στη προσπάθεια τους να σωθούν κυνηγημένοι από την πύρινη λαίλαπα.

Στο πέρασμα της η καταστροφική φωτιά άφησε μόνο πληγές… ανθρώπινες ψυχές παραδομένες στις φλόγες, περιουσίες να έχουν γίνει στάχτη και η λογική κάπου εκεί χάνεται… και το μόνο που μπορεί κανείς να κάνει είναι να προσεύχεται... να μην ξημερώσει ποτέ ξανά μια τέτοια μαύρη ημέρα.

Οι λογαριασμοί των επωνύμων και μη στα social media έχουν γεμίσει μαύρες εικόνες και λόγια πονεμένα για τους συνανθρώπους μας

Μαντώ Γαστεράτου: Πονάει πολύ…
Βάσω Λασκαράκη: Απέραντη θλίψη......
Μόνικα: People hold loved and tight last night... But Fire is a such a terrible beast... Today is one of the saddest days in Greece ever. No words left. Only prays, thoughts and help.
Λένα Μαντά: Όταν δεν υπάρχουν λόγια...#fire #greece?? #helpusgod #blackday
Αμαρυλλίς: Κουράγιο.
Νίνο: Ο Θεός να βάλει το χέρι του να κοπάσει αυτός ο εφιάλτη

Ελενα Παπαβασιλείου: Θλίψη μεγάλη... Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων... Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε όλα αυτά που έχουν συμβεί..

Γιώργος Σαμπάνης: 24.7.2018 #prayforgreece

Σοφία Μουτίδου:Απολυτη καταστροφη. Πόλεμος

Αλέξης Κωστάλας: Ο πόνος βαθύς και δε μετριέται! Η Φρίκη λόγια δεν έχει. Συνάνθρωποι μας όμως αντέδρασαν άμεσα, μαζικά, ουσιαστικά, ανθρώπινα! ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ, ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ! GREECE IS HERE!

Ελισάβετ Μουτάφη: ....

Γρηγόρης Γκουντάρας: Αφού υποκλιθώ στο μεγαλείο όλων των ανθρώπων απ’άκρη σ’άκρη σε Ελλάδα και Κύπρο για τη βοήθεια που προσφέρουν στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς...,θέλω να σας περιγράψω την εικόνα που με στοιχειώνει από εχθές το βράδυ⚫️Βλέποντας ο γονιός το πύρινο τσουνάμι να πλησιάζει,αρπάζει το παιδί του αγκαλιά με την ελπίδα,ακόμη και αν δεν καταφέρουν να γλιτώσουν,η φωτιά να κάψει μόνον αυτόν και όχι το σπλάχνο του...Όμως η πουτ@#% η φωτιά δεν έκανε διακρίσεις...?Τι άδικο Θεέ μου...Κουράγιο(δε μπορώ να φανταστώ που θα το βρουν),σε όσους έμειναν πίσω...Ας τελειώσει επιτέλους αυτός ο μακάβριος κατάλογος των νεκρών...

Λένα Παπαδοπούλου: Θλίψη! Δεν υπάρχουν λόγια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved