Ξαφνικός χωρισµός για ζεν πρεμιέ και την όμορφη χορεύτρια σύντροφό του!
Showbiz

Ξαφνικός χωρισµός για ζεν πρεμιέ και την όμορφη χορεύτρια σύντροφό του!

Ηταν ένα από τα πιο ερωτευµένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου και ήταν πολλοί εκείνοι που πίστευαν πως αργά ή γρήγορα θα µαθαίναµε για ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση τους, ίσως ακόµα και γάµο!

Αντ’ αυτού, όµως, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Σοφία Κρανιά έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους δείχνοντας αρκετά αµήχανοι όταν ερωτώνται γι’ αυτό, ακόµα και από πολύ στενούς φίλους τους, µεταξύ των οποίων και εκείνοι που τους είχαν γνωρίσει και τους είχαν φέρει κοντά πέρυ σι τον Μάρτιο, οπότε και ξεκίνησαν να βγαίνουν.

Ο χωρισµός είναι νωπός και κανένας δεν δείχνει έτοιµος να µιλήσει γι’ αυτό. Μάλιστα, ο ηθοποιός και τραγουδιστής σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκποµπή «Live weekend», όταν ερωτήθηκε αν είναι πιστός, παραδέχτηκε ότι είναι «σχεσάκιας» ενώ στην επόµενη ερώτηση, αν είναι σε σχέση αυτόν τον καιρό, αρ κέστηκε να πει ένα ξερό «όχι», αποφεύγοντας οποιαδήποτε άλλη κουβέντα για το θέµα.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, πάντως, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους εµφανίστηκαν στα τέλη της άνοιξης, οπότε και έκαναν την τελευταία κοινή δηµόσια εµφάνισή τους σε βραδινή τους έξοδο. Από τότε κανείς δεν τους είδε µαζί ενώ στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Χατζηγεωργίου µε τίτλο «Ζιάκ, η έκλειψη», εκείνη δεν ήταν στο πλευρό του όπως θα περίµενε κανείς. Οσοι τους συναναστρέφονταν, άλλωστε, γνώριζαν πως ο ένας στήριζε τον άλλον στις επιλογές του µιας και ήταν πολύ δεµένοι. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγµατικό λόγο που οι δυο τους έδωσαν τέλος σε αυτόν τον έρωτα, όµως δεν είναι και κανένας από τους δύο έτοιµος να µιλήσει γι’ αυτό. Αυτόν τον καιρό, η όµορφη χορεύτρια βρίσκεται για διακοπές µε τις φίλες της στην Πάρο, ενώ ο γοητευτικός ηθοποιός και τραγουδιστής βρίσκεται σε πυρετό δουλειάς για τον φορτωµένο καλλιτεχνικά χειµώνα που έρχεται.

Ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για συµµετοχή του σε τηλεοπτική εκποµπή, ο Γιάννης έχει ήδη δώσει τα χέρια και ανήκει στο καστ νέας σειράς που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Συγχρόνως προωθεί την παράσταση που έχει κάνει ο ίδιος και έχει ως θέµα της το bullying και σκοπό να ενηµερώσει και να επαγρυπνήσει το κοινό. Σε ό,τι αφορά τη µουσική του, µιας και είναι frontman του συγκροτήµατος RadioΑct, προωθεί µαζί µε τα υπόλοιπα µέλη του γκρουπ την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, κάνοντας και εµφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα. Οσο για τη Σοφία, είναι απόλυτα αφοσιωµένη στον κλασικό χορό της, κάνοντας καθηµερινά προπονήσεις µιας και ο χορός είναι όλη της η ζωή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved