Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «∆εν υπάρχει µέρα που να µη µου λείπει η Ελλάδα»
Showbiz

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «∆εν υπάρχει µέρα που να µη µου λείπει η Ελλάδα»

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έχει αποφασίσει ότι θέλει να µοιράζει τη ζωή της ανάµεσα στις δύο πατρίδες της: στη Σουηδία, όπου είναι διάσηµη λόγω της καριέρας της ως παρουσιάστριας και ακτιβίστριας, και στην Ελλάδα, την οποία λατρεύει για τις υπέροχες οµορφιές και τα µοναδικά καλοκαίρια της.

Από τον περασµένο µήνα η δηµοσιογράφος κάνει διακοπές στη χώρα µας, το µεγαλύτερο διάστηµα µαζί µε την κόρη της Μελίνα, και θα παραµείνει µέχρι και τον ∆εκαπενταύγουστο, οπότε και θα επιστρέψει στη Σουηδία λόγω επαγγελµατικών υποχρεώσεων.

«Λατρεύω την Ελλάδα. Μου λείπει µονίµως και καθηµερινά! ∆εν υπάρχει µέρα που να µη µου λείπει», εξοµολογείται στη Realnews και δεν κρύβει την επιθυµία της να επιστρέψει: «Ευχαρίστως θα δούλευα και πάλι εδώ, παρόλο που είναι πολύ δύσκολη χώρα επαγγελµατικά. Με µεγάλη µου χαρά ωστόσο θα ερχόµουν να δουλέψω, θα ήταν τιµή µου. Κάθε ευκαιρία που µου δίνεται στην Ελλάδα να συντονίσω συνέδρια, να κάνω κάτι στην τηλεόραση, πάντα τη δέχοµαι! Με ευχαρίστηση θα πηγαινοερχόµουν στις δύο πατρίδες µου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved