Ρίκα Βαγιάνη: Ο έρωτας με τον Στεφανή, το Μπαλί, ο γάμος και ο Οδυσσέας της
Showbiz

Ρίκα Βαγιάνη: Ο έρωτας με τον Στεφανή, το Μπαλί, ο γάμος και ο Οδυσσέας της

Η Ρίκα Βαγιάνη ερωτευόταν με πάθος και δεν την ένοιαζε αν θα πληγωθεί.

Δεν πίστευε ότι θα παντρευτεί ποτέ και όμως, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα από εκεί που δεν το περίμενε. «Είμαι νούμερο, τρελοκομείο, ψωνάρα. Και να θέλω να το κρύψω, δεν μπορώ. Σε προχωρημένη ηλικία που συνέβη κάτι φοβερό: αγάπησα και παντρεύτηκα έναν βαθιά σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο» είχε πει για τον σύζυγό της Νίκο Στεφανή, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερός της θαυμαστής, αφού μαζί διάβαζαν τα γραπτά της και γελούσαν ατελείωτες ώρες.

Σύμφωνα με το Gala, ο έρωτάς τους σφραγίστηκε στο Μπαλί κατά την διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού. Μάλιστα, εκεί, είχε συμβεί και ένα περιστατικό κατά την διάρκεια κατάδυσής τους. Ένα μεγάλο και επικίνδυνο ψάρι πλησίαζε τον σύντροφό της και εκείνος το κοιτούσε ήρεμος σε αντίθεση με εκείνη που τότε κυρίευσε η σκέψη: «Αυτόν τον άντρα θα τον παντρευτώ».

Ο γιος της ήρθε στην ζωή της μετά τα σαράντα της χρόνια. Μάλιστα, πριν τον αποκτήσει είχε αποφασίσει να τα παρατήσει. Ωστόσο, δεν το έκανε και βίωσε την μητρότητα. «Μαμά το ξέρεις ότι είσαι η μοναδική μαμά που είσαι 50;» της είχε πει μια μέρα ο γιος της Οδυσσέας επιστρέφοντας από το σχολείο. «Εσύ, αγόρι μου, πόσο είσαι;» τον ρώτησε εκείνη: «Εφτά μαμά, αφού το ξέρεις», «Ωραία, αν θες να γίνεις οχτώ, μην ξανασχολιάσεις την ηλικία μου» του απάντησε εκείνη και άρχισαν να γελάνε και οι δυο τους, θυμούνται στενά της πρόσωπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved