Showbiz

«Και με ουσίες είχα σχέση, γιατί τη νύχτα δουλεύω, μέσα στις ουσίες ήμουν»

Gossip-tv Team

Τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι έχει πάρει νυχτοκάματο 15 χιλιάδες ευρώ, παραδέχτηκε τις απιστίες που έκανε στις συντρόφους του στο παρελθόν, αλλά μιλά και για τις ουσίες.

«Ποτέ δεν υπήρχαν μεγάλα νυχτοκάματα, ποτέ δεν υπήρχαν μικρά. Αν ένας καλλιτέχνης, όσο επώνυμος και να είναι, φέρνει μέσα στο μαγαζί 40 – 50 άτομα τη βραδιά, δεν πρόκειται να πάρει μεροκάματο μεγάλο. Αν ένας καλλιτέχνης το βράδυ φέρνει στο μαγαζί 1000 άτομα, θα πάρει και 10 και 15 χιλιάδες. Τα έχω φέρει και τα έχω πάρει.

Με το αλκοόλ δεν είχα ποτέ σχέση. Δυο ουϊσκάκια θα τα πιω, και 4 και τα τσίπουρα μου θα πιω και τα κρασιά μου. Και με ουσίες είχα σχέση, γιατί τη νύχτα δουλεύω, μέσα στις ουσίες ήμουν. Δεν ήμουν ναρκομανής.» λέει ο Ματθαίος Γιαννούλης στο Splash στο Έψιλον!

Και παραδέχθηκε on camera: «Υπήρξα πάρα πολλές φορές άπιστος. Μόνο άπιστος ήμουν, δεν ήμουν ποτέ πιστός. Η πρώτη φορά που είμαι πιστός, είναι με την γυναίκα που είμαι τώρα. Δεν το έλεγα. Κότα ήμουν. Με ανακάλυπταν γιατί καρφωνόμουν απευθείας μόλις πήγαινα σπίτι. Ε μια δυο τρεις, έλεγαν φύγε. Εγώ την απιστία δεν την συγχωρώ. Αν καταλάβαινα ότι με απαντά η σύντροφος μου θα έπαιρνα το παιδί και θα έφευγα.».
Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved