«Υπήρξε μια περίοδος που έπινα πάρα πολύ»
Showbiz

«Υπήρξε μια περίοδος που έπινα πάρα πολύ»

Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει την δική του καριέρα.

Όπως, όλοι, έτσι κι αυτός, είχε τα δικά του πάθη και αδυναμίες. Μπορεί να ήξερε πως δεν του κάνουν καλό, όμως, συνέχισε να τα κάνει, αφού έτσι ένιωθε καλά. Μέχρι, την στιγμή, που πήρε την απόφαση να κόψει το ποτό και τις αδυναμία που είχε σε κάποια φαγητά.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος αποκάλυψε τις δικές του αλήθειες.

Αδυνάτισες πολύ.

«Μου είπε ο γιατρός να κόψω τα τυριά και το αλάτι και έτσι αδυνάτισα. Και ήμουν λάτρης των τυριών. Θα μπορούσα να τρέφομαι όλη τη μέρα με τυριά. Αλλά ζω χωρίς αυτό, όπως και με τόσα άλλα που έχω περιορίσει»

Γενικά είσαι πειθαρχημένο;

«Αναλόγως. Έχω χάσει το μέτρο. Αλλά μαζεύομαι. Επίσης, δεν καπνίζει. Με πόνο. Πάλι με εντολή γιατρού. Κάπνιζα τριάμισι πακέτα τη μέρα και τώρα καπνίζω δυο-τρία τσιγάρα το βράδυ. Το πρόβλημα ήταν στις πρόβες που άναβα το ένα μετά το άλλο. Αφού τα κατάφερα εκεί, τα κατάφερα και στη διάρκεια της μέρας»

Είχες χάσει ποτέ τον έλεγχο σε κάτι;

«Υπήρξε μια περίοδος που έπινα πάρα πολύ. Έπινα ένα μπουκάλι βότκα κάθε βράδυ. Αυτό πριν από 30 χρόνια. Όταν τελείωνε η παράσταση στο θέατρο, ξεκινούσα να πίνω μέχρι το πρωί. Έφυγε και αυτό, αλλά με τρομάζει ακόμα. Το κλότσησε ο οργανισμός μου. Πήγαινε το μυαλό μου ότι κάνει κακό, αλλά έλεγα «δεν με αφορά, θα πιώ». Το έκοψα το ‘96»

Καλό είναι, πάντως, που γνωρίζεις πότε μπαίνεις σε επικίνδυνη ζώνη

«Δεν τα ελέγχω όλα Είναι ακόμα πράγματα που μπορεί να με πάρουν από κάτω και έρχονται στιγμές που με φοβάμαι Αλλά ευτυχώς υπάρχει το θέατρο και τα ξορκίζω. Λυγίζω εύκολα στη ζωή, αλλά επειδή δεν το δείχνω, ντρέπομαι, αυτό με κάνει σκληρό και ταυτόχρονα εντελώς ευάλωτο»

Πόσες ώρες δουλεύεις την ημέρα;

«Κάθε πρόβα μου διαρκεί τέσσερις ώρες. Όχι παραπάνω. Αυτό που λένε πεντάωρο να χτυπηθούμε δεν έχει νόημα Μετά τις τέσσερις ώρες χτυπιόμαστε και μόνο εκνευριζόμαστε. Δεν κάνουμε κάτι παραπάνω. Το μυαλό δεν μπορεί ν' αντέξει παραπάνω πληροφορία Όσο μειώνεις τον χρόνο, η απόδοση αυξάνεται στο διπλό. Αν σου πουν «τελείωσε μια δουλειά μέχρι τις δύο, αλλά αν τη βγάλεις νωρίτερα μπορείς να φύγεις από τις 12», θα έχεις τελειώσει από τις 10.30. Τώρα έχω δυο πρόβες τη μέρα Για τη Θλιμμένη Τζασμίν και τις Μάγισσες. Κάνω μία το πρωί, κοιμάμαι πάντα το μεσημέρι, ξυπνάω και πάω στην επόμενη. Χαρούμενος είμαι» αποκάλυψε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved