«Είχα κάνει παράνομη χρήση ουσιών κάποια στιγμή»
Showbiz

«Είχα κάνει παράνομη χρήση ουσιών κάποια στιγμή»

Για την παράνομη χρήση ουσιών που είχε κάνει στο παρελθόν μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση «Μόλις χώρισα» που περιοδεύει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ποια είναι η σειρά προτεραιότητας που βάζεις στην αγάπη, την ευτυχία και την αλήθεια;

«Πάνω από όλα, είναι η ανιδιοτελής αγάπη γιατί χωρίς αυτή δεν κάνεις τίποτα. θα είσαι συνέχεια με ένα παράπονο και ένα κενό, που θα βρίσκεις να το καλύπτεις με εφήμερα πράγματα, τα οποία, με τη σειρά τους, προκαλούν κατανάλωση ενέργειας και εθισμούς».

Έχεις πάρει ή έχεις δώσει περισσότερη αγάπη στις -οποιουδήποτε τύπου-σχέσεις σου;

«Το βασικότερο είναι ότι έχω αγαπήσει εγώ εμένα, με πολλή δουλειά, ψυχοθεραπεία, αποδοχή και πολλά άλλα. Είμαι από τους τυχερούς που έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τις εμπειρίες της ζωής μου. Όλοι αυτοί έχουν βάλει ένα λιθαράκι για την αγάπη που έχω πάρει και έχω δώσει».

Ανέφερες ότι το εφήμερα πράγματα που βρίσκουμε για να καλύψουμε τα κενά προκαλούν και εθισμούς. Για εσένα ποιος ήταν ο μεγαλύτερος;

«Είχα κάνει παράνομη χρήση ουσιών, κάποια στιγμή που ασχολιόμουν με τον αθλητισμό. Ήταν να γίνει. Δεν υπάρχει σωστά ή λάθος, αλλά επιλογές οι οποίες είναι... δρόμοι πού διαλέγεις και τα λάθη είναι τα μαθήματα. Η λέξη «λάθος» πρέπει να καταργηθεί ως λέξη και ο κόσμος να καταλάβει ότι δεν υπάρχει λάθος αλλά μάθημα. Από τη στιγμή που δεν σε σκοτώνει κάτι, σου μαθαίνει κάτι. Ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν και έχουν «χτίσει» την προσωπικότητα που έχω ήταν μαθήματα και μπορώ να επιλέξω πιο καθαρά και με καλύτερη αντίληψη».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που έχεις πάρει;

«Να βρεις τη δική σου αλήθεια και όχι ό,τι μπορεί να είναι αλήθεια από γονείς, κοινωνία, θρησκεία. Να βρεις και να λυτρώσεις τον μικρό Ανδρέα ή τον μικρό Παναγιώτη που είχε τόσα παράπονα ή εντάσεις και δεν τα εξέφραζε για να γίνει αγαπητός. Οταν βρεις την αλήθεια σου και συγχωρέσεις, αποδεχτείς και αγαπήσεις ξανά εσένα και τους γύρω σου, είναι το καλύτερο για να πορευτείς ως υπεύθυνος άνθρωπος», αποκάλυψε στο Mytv ο Ανδρέας Βούλγαρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved