Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Το ξέφρενο γλέντι με φίλους και οι τελευταίες ετοιμασίες δύο μέρες πριν τον γάμο

Gossip-tv Team

Αύριο γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι!

Το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα παντρευτούν στη Σίφνο, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου και καλεσμένους συγγενείς, φίλους και στενούς συνεργάτες, με τους οποίους θέλουν να γιορτάσουν αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής τους.
Το ζευγάρι ήδη βρίσκεται στο νησί με τους στενούς συγγενείς τους αλλά και τους κολλητούς φίλους. Η Χριστίνα και οι φίλες της μας έδωσαν μία γεύση πως περνάνε δυο μέρες πριν τον γάμο ποστάροντας φωτογραφίες και βιντεάκια στο instagram… Τα αστειάκια στη θάλασσα αλλά και το πάρτι που έγινε για το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης

Την Παρασκευή το βράδυ θα γίνει ένα pre-party για την υποδοχή των καλεσμένων τους στο νησί, αφού το απόγευμα του Σαββάτου θα τελεστεί ο γάμος στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει δεξίωση στο υπέροχο σπίτι των κουμπάρων τους, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.

Όσο για το νυφικό της Χριστίνας θα είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός για το κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον Τάκη Γιαννέτο!
Δείτε τι συμβαίνει στο νησί δυο μέρες πριν τον γάμο τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved