Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: Με αυτά τα πρόσωπα του Power of love μιλά ακόμα - To μήνυμά του στην Μπακοδήμου
Showbiz

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: Με αυτά τα πρόσωπα του Power of love μιλά ακόμα - To μήνυμά του στην Μπακοδήμου

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το power of love, δεν μασά τα λόγια του και αποκαλύπτει με ποιους πρώην παίκτες έχει επαφή ακόμα, ποια είναι η σχέση του τώρα με την Μαρία Μπακοδήμου και της «στέλνει» μήνυμα!

Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων στο instagram ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, o πρώην παίκτης του Power of love, o oποίος μπήκε στο σπίτι της αγάπης και βρήκε ένα όμορφο κορίτσι, την Κυριακή!
Λίγους μόλις μήνες μετά το τέλος του Power of love και με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι κάποιοι παίκτες δεν λένε ούτε «γειά», ο Σωκράτης απαντά με ποιους μιλά ακόμα! Έχει επαφές έως και σήμερα με τον Δώρο, την Αθηνά, την Τζούλια και την Κλόη, την Εύα με τον Ανδρέα, αλλά και τον Ισαάκ με τον Γιάννη και τη Μαρίνα.
Ποια είναι η σχέση του όμως με την Μαρία Μπακοδήμου, που ήρθε σε κόντρα πολλές φορές; Ο ίδιος έγραψε; «Δεν έχει τύχει να τη συναντήσω μετά το παιχνίδι…υποθέτω πως είναι της λογικής Al Pacino «Nothing personally only business», δηλαδή «τίποτα προσωπικό, μόνο δουλειά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved