Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: Τα χιουμοριστικά βίντεο στο instagram με πρωταγωνίστρια τη μαμά της

Gossip-tv Team

Η Ευαγγελία Μουμούρη έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και την Παρασκευή το βράδυ μαμά και κόρη πέρασαν όμορφες στιγμές μαζί.

Η ηθοποιός τραβούσε βίντεο της μητέρα της μέσα στο σπίτι να κάνει δουλειές αλλά και να ποζάρει σαν μοντέλο δείχνοντας κάποιες τσάντες. Η ίδια έχει δηλώσει ότι της αρέσει να ζει το σήμερα και δεν θέλει να αλλάξει τίποτα από το παρελθόν της.

«Θέλω να ζω το τώρα, να μη σκέφτομαι το παρελθόν, το μέλλον. Οποιοδήποτε πρόβλημα που συναντώ να το κάνω ευκαιρία. Δεν θέλω να διαγράψω τίποτα από το παρελθόν. Ίσως στην αρχή της δουλειάς μου θα ήθελα να είχα δίπλα μου ανθρώπους που να μου έλεγαν τις εμπειρίες τους, για να προλάβαινα κάποια ατοπήματα. Δεν είχα κάποιον να μου βάλει ένα μπούσουλα στη δουλειά μου, τον έφτιαχνα μόνη μου και άργησα κάνοντας τα λάθη του πρωτάρη. Τώρα βλέπω τα ίδια στα νέα παιδιά και μου έρχεται να τους το πω, από την άλλη όμως λέω ότι οι εμπειρίες δεν μεταφέρονται, θα ήθελα να συμβουλεύσω τα νέα παιδιά έχοντας την απόσταση των 20 χρονών, αλλά δεν ξέρεις αν α άλλος είναι έτοιμος να το δεχτεί αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved