Λίνα Πρίντζου: Η γυναίκα του Χαραλαμπόπουλου γιορτάζει και κάνει την πιο γλυκιά εξομολόγηση
Showbiz

Λίνα Πρίντζου: Η γυναίκα του Χαραλαμπόπουλου γιορτάζει και κάνει την πιο γλυκιά εξομολόγηση

Γιορτάζει και νιώθει ευλογημένη.

Η γυναίκα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνα Πρίντζου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει την πιο γλυκιά εξομολόγηση και μας αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπική της ζωή.

«Σήμερα του Σταυρού θα γιόρταζε η αγαπημένη μου γιαγιά, της οποίας πήρα κ το όνομα, μόνο στα χαρτιά δε, Βούλα εκείνη, Λίνα εγώ. Η γιαγιά μου η Βούλα λοιπόν ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα στην ζωή μου, με ένα διαολεμένο πείσμα να γυρίσει την γη ανάποδα. Και τα κατάφερε!

Όταν από λάθος του γιατρού έμεινε τετραπληγική είδα για πρώτη φορά αετό να του τσακίζουν τα φτερά. Είδα την περηφάνεια να τσαλακώνεται σαν μια κόλλα χαρτί. Το ίδιο χαρτί όμως, θα γινόταν σαΐτα και θα πέταγε μέσα στο θάλαμο του νοσοκομείου και αργότερα μέσα στο σπίτι μας.
Γιατί σιγά, μην μάσαγε η Μανιάτισσα από την τσιμεντωμένη κατάσταση της. Ακόμα την ακούω να λέει " μωρέ θα του γ@μησω την μάνα" και έμενε άγρυπνη προσπαθώντας να "γ@μήσει" τον δείκτη του χεριού της και να τον κάνει να ξεκουνηθεί και να πάρει μπρος. Και να σου, που κ ο δείκτης ξεκουνησε και ο καρπός λύγισε μπροστά στην θέληση της, και άρχισαν τα χέρια να βαράνε παλαμάκια, επιβραβεύοντας τον άθλο της. Και η Μανιάτισσα τσουκ τσουκ ένωνε σιγά σιγά τα νήματα από τις σπασμένες μαριονέτες και έδινε ξανά ζωή στα κομπλεξικά νευρά που έκαναν μούτρα επειδή τάχαμου χέρι αντρικό κάπως τα πασπάτεψε άγαρμπα.

Και ασφαλώς περπάτησε, αστείο πράμα να πιστεύαμε το αντίθετο. Έφυγε μετα από πολλά χρόνια στα 95 της, πλημμυρισμένη από αγάπη από τρελή αγάπη, έδωσε και πήρε μπόλικη από δαύτην και πάντα μου έλεγε "Κοίτα να την ζήσεις καλά την ψεύτρα την ζωή. Μπορείς να την γλεντήσεις, να της αλλάξεις τον αδόξαστο;" Ε ... κοίτα να δεις που τελικά δεν πήρα μόνο το όνομα... γιατί η ζωή που κατ' εμε μόνο ψεύτρα δεν είναι, αν της αυτοσχεδιάσεις και την τραβήξεις στο χορό και την χορέψεις κατά πως εσύ γουστάρεις, ε... τότε ... μπορεί και να φέρεις τον κόσμο ανάποδα! Χρόνια Πολλά! @linaprintzou #nameday #liveyourlife#carpediem», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved