Κόνι Μεταξά-Νίκος Τζιούφας: Ερωτας µε φόντο τη Σαντορίνη!
Showbiz

Κόνι Μεταξά-Νίκος Τζιούφας: Ερωτας µε φόντο τη Σαντορίνη!

Τη Σαντορίνη επέλεξαν η Κόνι Μεταξα και ο αγαπηµένος της Νίκος Τζιούφας για να αποχαιρετήσουν το φετινό «καυτό» καλοκαίρι τους.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά και ο γοητευτικός σύντροφός της και γνωστός event manager απόλαυσαν µοναδικές στιγµές και έζησαν τον παράφορο έρωτά τους, µε φόντο το µαγευτικό ηλιοβασίλεµα του νησιού που φηµίζεται στα πέρατα του κόσµου. «Περνούν υπέροχα µαζί. Απολαµβάνουν κάθε λεπτό του έρωτά τους», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της πανέµορφης Κόνι και προσθέτει: «Ηταν οι πρώτες κοινές διακοπές τους, που σίγουρα θα τους µείνουν αξέχαστες. Εκαναν πολλά ταξίδια µαζί και σε διάφορα όµορφα µέρη της Ελλάδας, µε την Κόνι να επισκέπτεται συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού την Κέρκυρα, καθώς ο Νίκος δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά στο συγκεκριµένο νησί».

Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν σταµάτησε να µοιράζεται µε τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασµό στα social media ανέµελες στιγµές µε τον σύντροφό της από την πανέµορφη Σαντορίνη. Εµειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ηµεροβίγλι, απόλαυσαν τις βόλτες τους στα στενά των Φηρών και γεύτηκαν παραδοσιακές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του νησιού, µε την Κόνι να φωτογραφίζεται συνεχώς σε µερικά από τα πιο όµορφα σηµεία της Θήρας. Ευτυχισµένοι και απαλλαγµένοι από κάθε σκοτούρα, οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και τη µαγευτική θέα που προσφέρει αυτός ο µοναδικός καλοκαιρινός προορισµός στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Μπορεί η σχέση τους να µετράει µόλις έναν χρόνο, όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι ο έρωτάς τους, µέρα µε τη µέρα, δυναµώνει όλο και περισσότερο. Οι δυο τους µοιράζονται πολλές ώρες της ηµέρας µαζί, µιας και σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους συγκατοίκησαν. «Η συγκατοίκησή τους πήγε πολύ καλά», τονίζει η ίδια πηγή και καταλήγει: «Είναι στα καλύτερά τους. Κάνουν κοινά σχέδια για το µέλλον, αλλά το επόµενο σοβαρό βήµα στη σχέση τους είναι κάτι που δεν τους αφορά αυτή τη δεδοµένηχρονική στιγµή». Η ίδια η Κόνι, άλλωστε, λίγο καιρό πριν δήλωνε για το ενδεχόµενο να επισηµοποιήσει τη σχέση της µε τον Νίκο: «Αυτή τη στιγµή ο γάµος είναι κάτι πολύ µακρινό για εµάς. Ακούγεται κλισέ, αλλά προτεραιότητα έχει η δουλειά µου». Το ζευγάρι, µετά από ένα υπέροχο και αξέχαστο καλοκαίρι γεµάτο όµορφες αναµνήσεις, «γέµισε» τις µπαταρίες του και πλέον ετοιµάζεται πυρετωδώς, καθώς τόσο για την Κόνι, όσο και για τον αγαπηµένο της Νίκο, ο χειµώνας που έρχεται προβλέπεται ιδιαιτέρως απαιτητικός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved