Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: «Δεν σνομπάρω τα μπουζούκια, απλώς δεν με εκφράζουν»
Showbiz

Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: «Δεν σνομπάρω τα μπουζούκια, απλώς δεν με εκφράζουν»

Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του τραγουδιού αλλά όπως δηλώνει δεν θα εμφανιζόταν ποτέ στα μπουζούκια και δεν θα τραγουδούσε heavy metal.

«Την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στη Φιλοσοφική Αθηνών, στα 18 μου, πήρα μία συνειδητή απόφαση: ότι η φωνή μου θα είναι η μοναδική μου περιουσία. Γι' αυτό και προσέχω. Δεν κάνω καταχρήσεις. Δεν πήγα στα κέντρα, δεν θαμπώθηκα από χρήματα που μου πρόσφεραν. Είχα μεγάλες αναμονές με ελάχιστες απολαβές. Δεν σνομπάρω τα μπουζούκια, απλώς δεν με εκφράζουν ώστε να τραγουδήσω εκεί. Μάλλον θα φταίει η μητέρα μου γι' αυτό!», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Περρής λέγοντας πως του αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζεται σε διάφορα είδη, παραμένοντας πιστός όμως σε αυτό που είναι.

«Νομίζω πως το μόνο είδος που δεν θα τραγουδούσα ποτέ θα ήταν η heavy metal», παραδέχθηκε. Η μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο, όμως, δεν κρύβει μόνον όμορφες στιγμές. Πίσω, στο 2015-2016, εξαιτίας της συνεχούς απόρριψης που δεχόταν ταυτόχρονα στο εξωτερικό και στην Ελλάδα από τους «ειδικούς» στη βιομηχανία της μουσικής, επηρεάστηκε: «Η αναρρίχηση από εκείνο το σημείο και πάνω ήταν επίπονη και προσωπική αλλά μου έμαθε ότι το «μπορώ» είναι ένα ρήμα που το κλίνω σε όλους τους χρόνους και τις εγκλίσεις». Και από τη μουσική μίλησε για την καθημερινότητα στη χώρα μας: «Υπάρχουν πράγματα που με θυμώνουν πολύ και άλλα που μου υπενθυμίζουν πως ο τόπος αυτός είναι ευλογημένος. Τρελαίνομαι με την Ακροδεξιά που έχει βρει τρόπο να τρυπώσει μέσα στις φοβίες του κόσμου, δεν μπορώ να διανοηθώ πόσο ευθυνόφοβοι και εγκληματικά επικίνδυνοι είναι οι πολιτικοί μας. Είναι σαν να έχουν ξεχάσει πως ένας πολιτικός μπορεί να ασκεί εξουσία με βάση τις πεποιθήσεις του μέχρι το σημείο που ο λαός διαφωνεί και του δίνει άλλη εντολή», τονίζει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved