Παρουσιάστρια είναι 1,74, ζυγίζει 58 κιλά και αγχώνεται συνέχεια μήπως παχύνει
Showbiz

Παρουσιάστρια είναι 1,74, ζυγίζει 58 κιλά και αγχώνεται συνέχεια μήπως παχύνει

Η παρουσιάστρια η οποία έχει ύψος 1,74, ζυγίζει 58 κιλά και είναι μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες της τηλεόρασης, συνέχεια αγχώνεται μην πάρει κιλά.

Ο λόγος για την… Μαρία Αντωνά που είναι στην ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day και δεν δίστασε να αναφερθεί στην εμφάνισή της σε πρόσφατη συνέντευξή της!
«Να σου πω την αλήθεια, δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα ντυθούν προκλητικά. Πάνω μου με ενοχλούν σχεδόν τα πάντα. Πολλές φορές με κοιτάζω και δεν μου αρέσει τίποτα. Ρωτάω συνέχεια το αγόρι μου και τις φίλες μου αν έχω παχύνει» ανέφερε στο People, που είναι ένθετο στο Έθνος της Κυριακής.
Η Μαρία δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα –ακόμα και όταν πήρε 8 κιλά όταν ξεκινούσε το ραδιόφωνο– και αγαπά τη γυμναστική, την οποία θεωρεί ψυχοθεραπεία της: «Προτιμώ να λιώνω στη γυμναστική παρά να στερούμαι το φαγητό – αυτός ήταν ο λόγος που αρνήθηκα να συμμετάσχω στο Nomads και στο Survivor όταν μου έγινε η πρόταση. Πριν από την εκπομπή που είχα περισσότερο χρόνο γυμναζόμουν τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα»!
Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια τονίζει για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Αν νιώσω μεγαλώνοντας ότι κάτι με ενοχλεί πάνω μου θα το κάνω. Είμαι από τις γυναίκες που θα ήθελα να διατηρηθώ νέα, αλλά χωρίς υπερβολές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved