Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο της
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο της

Το περασμένο Σάββατο η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο.

Ένας γάμος που τα είχε όλα! Από βεγγαλικά και show με αθλήτριες σύγχρονης κολύμβησης, τραγούδι, χορό, φαγοπότι μέχρι κουβέρτες για τους καλεσμένους αφού το κρύο ήταν τσουχτερό.

Και μπορεί στα social media να κυκλοφόρησαν δεκάδες φωτογραφίας από την ωραιότερή στιγμή της ζωής τους, ωστόσο η Αθηνά έκανε κίνηση ματ, τρεις μέρες με τα το μυστήριο.

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία και όπως ήταν φυσικό τα likes Και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

«Είμαι παντρεμένη ήδη, έχω ένα παιδάκι και έχω ήδη μια οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο. Θα είναι πολύ συγκινητική η στιγμή που θα με παραδώσουν στον σύζυγό μου, ο πατέρας μου κι ο αδερφός μου, αλλά είμαστε ήδη οικογένεια. Είναι κάτι που έχει συμβεί. Περισσότερο ο γάμος γίνεται για το πάρτι που θα ακολουθήσει μετά. Και το μυστήριο όμως σαν μυστήριο θέλαμε να το κάνουμε εξ αρχής… Είμαι πολύ χαλαρή ως νύφη», είχε δηλώσει λίγες ημέρες πριν το γάμο της η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved