Γεια σου κι εσένα Τόνια!
Showbiz

Γεια σου κι εσένα Τόνια!

Μα πόσο απλή και όμορφη!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε σε πρόσφατη πρωινή έξοδο την Τόνια Σωτηροπούλου με την κολλητή της φίλη, Κατρίνα Τσάνταλη.

Τα δυο κορίτσια απόλαυσαν τη βόλτα και τα ψώνια τους στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνακίου. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το κορίτσι του Kωστή Μαραβέγια, ακόμη και άβαφο είναι πανέμορφο. Φορώντας ένα αθλητικό κολάν και ένα t-shirt κρατούσε στα χέρια το βιβλίο της φίλης της και χαμογελούσε.

Έχει άλλωστε κάθε λόγο να χαμογελά αφού η προσωπική της ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο. Πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα θέλει το ζευγάρι να έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αυτό της συγκατοίκησης.

«Οι δυο τους περνούν τέλεια μαζί, και βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους, γι’ αυτό και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου εννιά μήνες και η τριβή της καθημερινότητας είναι ένα... test drive, για το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση της σχέσης τους», λέει πηγή από το περιβάλλον τους στη Real.

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved