Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η δήλωση της, που έκανε τον ρεπόρτερ να ξεσπάσει σε γέλια!

Gossip-tv Team

Τι είπε πάλι η Ματθίλδη Μαγγίρα που έκανε τον ρεπόρτερ του Happy Day να ξεσπάσει σε γέλια;

Η Ματθίλδη Μαγγίρα πρωταγωνιστεί στην μουσικοθεατρική παράσταση «Αλουμινάτι» και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλοι οι άνθρωποι παίζουν ρόλους και στόχος όλων θα πρέπει να είναι η αυτογνωσία!

Η Ματθίλδη είπε: «όλοι στη ζωή μας παίζουμε ρόλους, του παιδιού, του πατέρα, του δημοσιογράφου κτλ Όταν απογυμνωθούμε απ’ όλους τους ρόλους που παίζουμε στη ζωή μας, τότε θα μάθουμε τον εαυτό μας, τότε αποκτάμε αυτογνωσία!».
Και πρόσθεσε: «Στόχος όλων των ανθρώπων είναι η αυτογνωσία, γιατί τότε διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου, γιατί τον γνώρισες… και τότε μπορείς να διαχειριστείς και οποιαδήποτε κατάσταση στη ζωή σου. Όλο αυτό που ζούμε είναι μια εικονική πραγματικότητα. Είμαστε όντα αθάνατα και όχι θνητά πνευματοψυχικά… δεν πεθαίνουμε, είμαστε άπειροι…»!

«Από μικρό παιδί έτσι ήμουν. Από επτά χρονών θυμάμαι δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί ζούσα σε ένα σπίτι με ψυγείο και κουζίνα και δεν είμαι ελεύθερη και δεν έχω ζήσει τον άλλον τρόπο στη φύση, για να επιλέξω μετά τι μου αρέσει για να πω ότι είμαι ελεύθερη» και ο δημοσιογράφος ξέσπασε σε γέλια λέγοντας «Πολλές ανησυχίες»!

Δείτε πως σχολίασε τις δηλώσεις της η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved