Ρούλα Ρέβη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλίτσα της όταν ήταν έγκυος στα δίδυμα
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλίτσα της όταν ήταν έγκυος στα δίδυμα

Μία φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλίτσα της δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη.

Η φωτογράφος πόσταρε πρώτη φορά φωτογραφία με την γυμνή κοιλίτσα της από την περίοδο που περίμενε τα δίδυμά της. Η Ρούλα έχει μιλήσει για την δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε στο Πρωινό όταν είχε πάει καλεσμένη στη Φαίη και είχε πει:
«Ένα εξάμηνο μετά την εγκυμοσύνη έφαγα μία φρίκη. Είχα καθίσει 73 μέρες στο νοσοκομείο, στο δωμάτιο κλεισμένη μέσα. Κι εγώ δεν το πιστεύω τώρα που το λέμε. Μετά τις μέτρησα, στο τέλος, μου φάνηκε ότι ήταν όλη μου η ζωή. Είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη μέχρι την 21η εβδομάδα, ήμουν πολύ καλά. Μπήκα για ένα μικρο θέμα, μία περίδεση τραχήλου. Ο Απόστολος έλειπε στην Κύπρο, και εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια. Τυχαία έπαθα εκεί πέρα αποκόλληση πλακούντα, πολύ μεγάλη, στον ύπνο μου. Έτυχε να είμαι στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ, για καλή μου τύχη. Πήγα σπίτι μου για 10 μέρες ακίνητη, και να γυρίσω πάλι πίσω. Το βράδυ που πήγα σπίτι, το έπαθα ξανά, γύρισα πίσω, και δεν ξαναέφυγα ποτέ. Ήταν πολύ δύσκολο, και δεν το περίμενα. Εγώ νόμιζα ότι τελειώσαμε εκεί. Ειδικά την πρώτη φορά, ήταν πολύ σοκαριστικό, να βλέπεις το αίμα. Φοβήθηκα πολύ ότι θα έχανα τα παιδιά .Ήμουν σίγουρη για λίγες μέρες. Έπαθα πανικό, μαύρισαν όλα μπροστά μου. Μετά μεταγγίστηκα, έπαθα λοίμωξη από το χειρουργείο, έπαθα κάτι με το συκώτι μου, ξυνόμουν, έτρεχα αίματα από το σώμα μου, έπαθα πάρα πολλά. Όλα όσα επικίνδυνα μπορεί να πάθει μία έγκυος. Το υπέμεινα στωικά, αλλά ήταν όλο πάρα πολύ δύσκολο. Ερχόταν το ένα μετά το άλλο, και από ένα σημείο και μετά, είναι τόση η απογοήτευση, που περίμενα απλά να συμβεί το άλλο. Δεν ήταν επικίνδυνοι και για μένα, αλλά δεν το σκέφτηκα και ποτέ. Σκεφτόμουν τα παιδιά μου και τον άντρα μου.

Εκείνο το βράδυ ο Αποστόλης ήταν στην Κύπρο. Τον πήρα, ούρλιαζα, πήρε μια πτήση στις 5 το πρωί και ήρθε, αλλά τρεις μέρες την εβδομάδα έπρεπε να είναι στην Κύπρο. Ήμουν σε ένα δωμάτιο, δεν θέλαμε να το μάθει ο κόσμος, δεν έπρεπε και δεν ήθελα να βγω από εκεί. Η ψυχολογία σου είναι πολύ άνω κάτω. Δεν έχεις όρεξη, θέλεις να βλέπεις μόνο τους safe ανθρώπους!».
Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα έχουν δύο αξιολάτρευτα παιδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved