Γιάννης Μποσταντζόγλου: Έκανε πρεμιέρα έχοντας στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του!
Showbiz

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Έκανε πρεμιέρα έχοντας στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης η μαύρη κωμωδία «Η συμμορία των πέντε».

Από το πλευρό του πρωταγωνιστή της παράστασης, Γιάννη Μποσταντζόγλου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δυο γυναίκες της ζωής τους, που δεν είναι άλλες από την Δήμητρα Παπαδήμα και την όρη τους Θαλασσινή.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr της απαθανάτισε χαμογελαστής να απολαμβάνουν την παράσταση. Μπορεί το ζευγάρι να έχει επιλέξει να ζει σε διαφορετικά σπίτι αλλά συνεχίζει να είναι ευτυχισμένο.

«Ειδικά όταν μένεις σε διαφορετικά σπίτια δεν πρέπει να ζηλεύεις, όταν μένεις μαζί πρέπει να ζηλεύεις. Γιατί εκεί ο καθένας έχει την ανεξαρτησία του και δεν κάνει τίποτα. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, δεν θέλουμε να πληγώσουμε τον άλλον όσο γίνεται. Έχουμε φοβερό χιούμορ στη σχέση μας. Στο σπίτι είναι ο αρχηγός, τους σπάω τα νεύρα. Το ξέρω το ελάττωμα μου αυτό και μου το φωνάζει και ο Γιάννης και μου το φωνάζει και ο Γιάννης και το παιδί μου, αλλά θέλω τότε να πλένονται τα πιάτα, τότε να καθαρίζει το σπίτι, τότε να μαζεύει τα ρούχα. Είναι δεσποτική», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Φωτογραφίες papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved