Μίνα Αρναούτη: «Φοβάμαι μη με πετύχει κάποιος φανατισμένος οπαδός του Παντελίδη που πιστεύει ότι...»
Showbiz

Μίνα Αρναούτη: «Φοβάμαι μη με πετύχει κάποιος φανατισμένος οπαδός του Παντελίδη που πιστεύει ότι...»

Η Μίνα Αρναούτη ήταν στο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο που του κόστισε την ζωή στον τραγουδιστή.

Η Μίνα Αρναούτη σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι φοβάται στον δρόμο μήπως συναντήσει κάποιους από τους φανατικούς οπαδούς του τραγουδιστή, αλλά πόσο την έχει επηρεάσει ψυχολογικά αυτή η ιστορία και πως συμπεριφέρεται πλέον μέσα στο αυτοκίνητο.

Ψυχολογικά πόσο σε έχει επηρεάσει αυτή η ιστορία;

«Φοβάμαι ακόμη να βγω έξω για να μη με πετύχει κάποιος φανατισμένος οπαδός του Παντελή που πιστεύει ότι έχω παίξει ρόλο στον θάνατο του, κι εγώ να είμαι με πατερίτσες και να με σπρώξει... Ποτέ δεν κυκλοφορώ μόνη μου, φοβάμαι. Παθαίνω κρίσεις πανικού, φοβάμαι τον θάνατο, όχι τον δικό μου, των υπολοίπων. Εγώ τον θάνατο τον έχω νικήσει. Η φωτιά στο Μάτι με τελείωσε. Σκέφτηκα ότι κάποιοι άνθρωποι μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου πέθαναν έτσι ξαφνικά. Όπως ο Παντελής, που πέθανε δίπλα μου».

Πώς συμπεριφέρεσαι σήμερα μέσα σε ένα αυτοκίνητο;

«Στο αυτοκίνητο που μπαίνω δεν αφήνω τον οδηγό να περάσει τα 60, το πολύ 80 χλμ./ ώρα. Για να πάω μια βόλτα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το πώς θα πάω και πώς θα γυρίσω. Ποιος θα οδηγεί, να μην πίνει και να έχει καλή οδική συμπεριφορά διότι υπάρχουν και άτομα που δεν πίνουν αλλά έχουν κακή οδική συμπεριφορά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την υγεία μου και να βγάλω δίπλωμα οδήγησης για να έχω εγώ τον έλεγχο. Επειδή κάποιος δεν έστριψε σε μια στροφή, νομίζω ότι όλοι δεν θα στρίψουν σε μια στροφή», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved