Ο Ουγγαρέζος για τη δύσκολη περίοδο στις σχέσεις του με Λιάγκα-Σκορδά: «Ήταν ένας µικρός θάνατος»
Showbiz

Ο Ουγγαρέζος για τη δύσκολη περίοδο στις σχέσεις του με Λιάγκα-Σκορδά: «Ήταν ένας µικρός θάνατος»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του. Και τώρα, σε συνέντευξή του αποκαλύπτει τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από το Mega. 

Ο παρουσιαστής μιλάει επίσης για τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά αλλά και για τις προτιμήσεις του στην τηλεόραση...

Η σχέση σου µε τη Φαίη Σκορδά πέρασε από 40 κύµατα…

∆εν πέρασε από 40 κύµατα. Ηταν µια δύσκολη χρονιά µετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από το Mega. Ηταν ένας µικρός θάνατος. Χρειάζεται χρόνος για να συνειδητοποιήσεις και να συνειδητοποιήσουν και οι άλλοι τι έχει συµβεί. Αν σε πρόδωσαν, αν τους πρόδωσες όλο αυτό κράτησε έναν χρόνο. ∆εν περάσαµε φάση που µια µαλώναµε, µια τα βρίσκαµε, για να πούµε ότι περάσαµε από 40 κύµατα. Με τον Γιώργο είµαστε φίλοι. Τον έχω στην καρδιά µου, ανεξαρτήτως αν βρισκόµαστε. Είναι ουσιαστική η σχέση µας. Οταν βρισκόµαστε, είναι επειδή το θέλουµε και όχι γιατί ήµασταν όλη µέρα στη δουλειά και είπαµε να πάµε για φαγητό. Με τη Φαίη έχουµε µια εξαιρετική σχέση.

Ηταν άδικο που κόπηκε το «Late night»;

∆εν θέλω να µεµψιµοιρώ και να κολλάω στο παρελθόν. Αν ήταν δίκαιό ή άδικο, το ξέρει το κανάλι. Είναι ένας επιχειρηµατίας που κοιτάει τι τον συµφέρει και τι όχι. Εγώ λέω ότι δεν έκανε καλά. Ξέρω ότι ο Γιώργος µερίµνησε οι συνεργάτες του να διοχετευθούν σε άλλα πόστα.

Υπάρχει κάτι που ονειρεύεσαι να κάνεις;

Εχω και όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά δεν µου αρέσει να µιλάω γι’ αυτά. Είναι πρόκληση να σου λένε «τρέξε µε αυτά τα παπούτσια», είναι σαν να µε ρωτάς µε τι παπούτσια µού αρέσει να τρέχω. Οταν θα τα φορέσω, θα δεις πόσο µπορώ να τρέξω. Προς το παρόν, δείτε µε µε αυτά τα παπούτσια, τα οποία είναι πάρα πολύ άνετα!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved