Ράντου για Φασουλή: «Όταν τελειώνει η πρόβα µπορεί και να βαριόµαστε. Αλλά στην πρόβα µε αγαπάει»
Showbiz

Ράντου για Φασουλή: «Όταν τελειώνει η πρόβα µπορεί και να βαριόµαστε. Αλλά στην πρόβα µε αγαπάει»

Φέτος, η Ελένη Ράντου και ο Σταμάτης Φασουλής συνεργάζονται ξανά στο θεατρικό σανίδι και η ηθοποιός μιλάει για τη σπουδαία σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους... 

Διαβάστε τι είπε η αγαπημένη ηθοποιό για τον σκηνοθέτη...

Να γυρίσουµε στη «Θλιµµένη Τζάσµιν» και στο στόρι του έργου. Τι σε κέντρισε σε αυτή;

Το πειραγµένο της µυαλό. Εχει τον διπολισµό του σύγχρονου ανθρώπου. Ερχεται όλη της η ζωή τούµπα. Ο,τι πίστευε µαταιώθηκε ή διαψεύστηκε. Εζησε µέσα στη φούσκα της άνεσής της και δεν άκουγε τίποτα απ’ έξω. Κλείστηκε σχεδόν αυτιστικά στον κόσµο της, γιατί αυτό τη βόλευε. Αυτό την έκανε ευτυχισµένη. Είναι πολύ αναγνωρίσιµη η περίπτωσή της. Ολοι έχουµε µια Τζάσµιν στο περιβάλλον µας, αν όχι µέσα µας. Ολη η Ελλάδα έγινε κάποια στιγµή Τζάσµιν.

Σε σκηνοθετεί και φέτος ο Σταµάτης Φασουλής. Φρέσκος έρωτας κι ας κρατάει χρόνια η σχέση σας!

Η ωριµότητα του Σταµάτη µού έχει δώσει την ηρεµία που είχα ανάγκη. Οταν δουλεύουµε µαζί, νιώθω ότι µε σκηνοθετεί ένας άνθρωπος που δεν µε κριτικάρει, δεν µε ανταγωνίζεται. Είναι ένας άνθρωπος που µε αγαπάει. Οταν τελειώνει η πρόβα µπορεί και να βαριόµαστε. Αλλά στην πρόβα πάνω µε αγαπάει. Γελάει µε τις εµµονές µου, µε τις νευρώσεις µου, δεν τις παρεξηγεί. Και ο τρόπος που µου ζητάει πράγµατα στην πρόβα µoύ πάει πολύ.

Η απόλυτη dream team που έφτιαξες για τη νέα παράστασή σου ποια είναι;

Είµαι πολύ περήφανη για τα παιδιά που µαζευτήκαµε φέτος. Είναι ο ένας πιο τρελός και πιο τρυφερός από τον άλλον. Και υπάρχει στην πρόβα µια δηµιουργική χαλαρότητα… Τίποτα πιεσµένο, ανταγωνιστικό ή υστερικό. Μόνο µε τον Μάξιµο Μουµούρη είχαµε ξαναβρεθεί στα γυρίσµατα της «Εργαζόµενης γυναίκας». Εχει µια τόσο ήρεµη δύναµη και απίστευτο χιούµορ! Τον Παντελή ∆εντάκη, στο έργο πρέπει να τον αντιπαθώ και µου είναι αδύνατο να το καταφέρω, τη Γαλήνη Χατζηπασχάλη, είναι θεότρελη και τη λατρεύω, τον Κώστα Κορωναίο, δεν µπορώ από τα γέλια να παίξω µαζί του, τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, που έχουµε ερωτικές σκηνές και κοκκινίζουµε και οι δύο, τον Ορέστη Καρύδα, που ξεχειλίζει από συναίσθηµα, και τέλος τον ∆ηµήτρη Καπετανάκο, που ως Σάσα στον «Κατάδικό µου» είχε γράψει ιστορία. Στα αλήθεια τους έχω λατρέψει και θα είναι εξαιρετικοί όλοι στους ρόλους τους. ∆εν τα λεω εύκολα αυτά τα λόγια, πίστεψέ µε. Αλλά έχουµε ταιριάξει απίστευτα όλοι.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved