Βίκυ Παπαδοπούλου: «Μου αρέσει να συνεργάζοµαι µε ανθρώπους που θαυµάζω»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Μου αρέσει να συνεργάζοµαι µε ανθρώπους που θαυµάζω»

 Η Βίκυ Παπαδοπούλου πρωταγωνιστεί φέτος τον χειμώνα στο έργο «Ενα µάθηµα χορού» του Μαρκ Σαν Ζερµέν, σε σκηνοθεσία ∆ηµήτρη Μπογδάνου, µε συµπρωταγωνιστή τον Γιωργή Τσαµπουράκη. Η ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και τη σχέση που έχει με τους συνεργάτες της...

Η τέχνη αγγίζει ολοένα και συχνότερα θέµατα που άλλοτε ήταν ταµπού. Η κοινωνία την ακολουθεί στις αναζητήσεις της;

Νοµίζω ότι οι άνθρωποι είναι πιο ενηµερωµένοι πια, ήδη από την εποχή που η ψυχοθεραπεία µπήκε στη ζωή µας. Και, ναι, πιο ευαισθητοποιηµένοι. Παλεύουµε να καταλάβουµε το διαφορετικό, αν και δεν έχουµε καταφέρει ακόµα να πλησιάσουµε πολύ κοντά, γιατί αυτά που δεν κατανοούµε 100% τα φοβόµαστε. Οπως ακούγεται και στο έργο, ακόµα φιλάµε τον αέρα, όχι ακουµπώντας το µάγουλο του άλλου.

Τι δυσκολίες παρουσιάζει ο ρόλος της Σένγκα;

Κυκλοφορώ σε όλη την παράσταση µε νάρθηκα και πρέπει να στηρίζοµαι στο ένα πόδι. Επίσης, δεν µπορώ να αγγίξω τον συνάδελφό µου, αφού ο ήρωάς του έχει πρόβληµα µε την επαφή. Υπάρχουν, λοιπόν, τεχνικές απαιτήσεις, όµως συνεργάζοµαι µε ανθρώπους που σέβοµαι και αγαπώ βαθιά κι έτσι όλα µού φαίνονται εύκολα.

Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει τον σηµαντικότερο ρόλο στις επιλογές σας;

Ναι. ∆εν είναι, βέβαια, ο µόνος, αλλά µου αρέσει να συνεργάζοµαι µε ανθρώπους που θαυµάζω. Θέλω να καίει µέσα µας µια κοινή φωτιά. Και θέλω να είναι και καλοί άνθρωποι.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved