Η ιστορία που έκανε την Λαμπίρη να βάλει τα κλάματα
Showbiz

Η ιστορία που έκανε την Λαμπίρη να βάλει τα κλάματα

Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι ευαίσθητη και το δείχνει. 

Αυτό συνέβη και πριν λίγες μέρες, στην στην εκδήλωση «Pink The City 2018» που διοργάνωσε το Άλμα Ζωής στην Πάτρα, με αφορμή τον μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Στο άκουσμα ενός θλιβερού γεγονότος η γνωστή δημοσιογράφος, που είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκδήλωσης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Aλμα Ζωής» του νομού, νικήτρια και η ίδια στη μάχη με τον καρκίνο, εκφωνούσε την ομιλία της από το βάθρο που στήθηκε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Σύμφωνα με την espresso, στο πλαίσιο, της σπουδαιότητας της έγκαιρης διάγνωσης, αναφέρθηκε σε μια γυναίκα, τη Σταυρούλα Φρεμεντίτη, η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε και τον περασμένο Φεβρουάριο έχασε τη ζωή της από τον καρκίνο. Εκείνη τη στιγμή η Χριστίνα Λαμπίρη, που στεκόταν δίπλα στην ομιλήτρια, ξέσπασε σε δάκρυα. Μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, σκούπισε το πρόσωπό της με την ανάποδη της παλάμης της.

Να σημειωθεί πως η αναφορά στη Σταυρούλα Φρεμεντίτη έγινε ύστερα από σχετική άδεια που δόθηκε από την οικογένειά της και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την ευαισθητοποίηση των γυναικών σε ό,τι αφορά την πρόληψη του καρκίνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved