Δήμητρα Ματσούκα: «Εγώ έφευγα όποτε µου τελείωνε ο έρωτας»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Εγώ έφευγα όποτε µου τελείωνε ο έρωτας»

Πόσο καταπιεσμένη έχει υπάρξει σε σχέση της η Δήμητρα Ματσούκα και πώς βλέπει τον θεσμό του γάμου; Η ίδια απαντά σε όλα... 

Εχεις υπάρξει καταπιεσμένη βαθιά σε μια σχέση;

Όχι, ποτέ. Μόνο ο εαυτός µου µπορεί να µε καταπιέσει από καιρού εις καιρόν.

Σε έχω στον νου μου σαν τη Στέλλα του Καμπανέλλη και του Κακογιάννη που την... έπνιγαν οι συμβάσεις, γι’ αυτό και ακύρωσε τον γάμο της, με τα γνωστά αποτελέσματα. Εχεις λίγη... Στέλλα μέσα σου;

Ωραίο αυτό που λες, ακούγεται γοητευτικό. Εγώ έφευγα όποτε µου τελείωνε ο έρωτας. Αλλά η Στέλλα, αν θυµάµαι καλά, έφυγε, παρόλο που τον άντρα που άφηνε τον ήθελε, τον αγαπούσε. Εγώ στην περίπτωση αυτή δεν φεύγω! ∆εν πάω πουθενά!

Δηλαδή θα ενέδιδες σε έναν γάμο, Δήμητρα;

Αν αυτός είχε να κάνει µε έναν µεγάλο, µοναδικό έρωτα και δεν θα είχε ως στόχο την απόκτηση παιδιών και εφόσον δεν θα ήταν ένα... πάρτι για φίλους, αλλά κάτι πολύ κλειστό που θα περιελάµβανε µόνο ένα-δυο άτοµα ακόµα! Α, κι αν γινόταν και σε άλλη χώρα! Κι αν είχα πάρει και τον... Χρυσό Φοίνικα, που έχω θέσει ως προϋπόθεση για όλα τα άλλα! Γι’ αυτό ευχήσου µου να κάνω πολύ και καλό σινεµά!

Σιγά μη βγάλω άκρη εγώ με σένα (σ.σ.: γέλια)! Πάμε σε κάτι τελευταίο. Ενα κανάλι, το Mega, που αγάπησες έκλεισε, ένα κανάλι έκανε πρεμιέρα με ένα γερό... Open.

Εύχοµαι το Open να γίνει συνήθεια για τον τηλεθεατή, να τον κερδίσει. Και ελπίζω αυτό να το καταφέρει µε ποιότητα και αισθητική και σιγά-σιγά να τολµήσει καινούργια πράγµατα, όπως έκανε στις καλές του στιγµές το Mega, τόσο στη µυθοπλασία όσο και στην ενηµέρωση. Last but not least, όπως λένε και οι... φίλοι µας οι Αγγλοι, εύχοµαι εµείς να πληρωθούµε, γιατί πράγµατι πολύ το µελετήσαµε το Mega σε αυτή τη συνέντευξη!

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved