«Επισκέφτηκα τον Λεωνίδα στο νοσοκομείο. Έχει κάνει την εγχείρηση και είναι καλύτερα»
Showbiz

«Επισκέφτηκα τον Λεωνίδα στο νοσοκομείο. Έχει κάνει την εγχείρηση και είναι καλύτερα»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Open Tv «Για πάντα παιδιά», παρέα με τον Αποστόλη Τότσικα και τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη.

Ο Νίκος Πουρσανίδης μιλώντας για τη συνεργασία τους, αναφέρθηκε στον πρόσφατο τραυματισμό του συναδέλφου του, Λεωνίδα Καλφαγιάννη.

Ο τραυματισμός του συναδέλφου σας Λεωνίδα Καλφαγιάννη επηρέασε τα γυρίσματα;
«Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και να μπει αυτό στο σενάριο, αλλά η ομάδα έχει δέσει τόσο πολύ που κάνουμε τα πάντα για να κυλήσει σεναριακά η σειρά όσο πιο ομαλά γίνεται»

Μιλήσατε μαζί του; «Φυσικά, τον επισκέφθηκα και μίλησα μαζί του. Έχει κάνει την εγχείρηση και είναι πολύ καλύτερα Μάλιστα οι γιατροί του λένε ότι θα αναρρώσει πολύ γρήγορα»

Ποιο είναι το κλίμα στα γυρίσματα; «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω το συνεργείο να γελάει τόσο πολύ σε σειρά που είμαι. Εχει διακοπεί πολλές φορές το γύρισμα γιατί γελάμε πολύ όλοι μας. Θα σας πω μόνο αυτό για να καταλάβετε: Ο ένας από τους δύο ηχολήπτες που έχουμε έρχεται κάποια στιγμή και μου δείχνει το μπράτσο του που το είχε δαγκώσει και μου λέει χαρακτηριστικά: «Γι' αυτό φταις εσύ». Την ώρα που κάναμε μια σκηνή γέλασε πάρα πολύ και για να μην ακουστεί δάγκωσε το μπράτσο του», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved