Ρέβη: «Πάντα μου άρεσε να τον φωτογραφίζω, ακόμη και πριν γίνει ο άντρας μου. Είναι ο μούσος μου»
Showbiz

Ρέβη: «Πάντα μου άρεσε να τον φωτογραφίζω, ακόμη και πριν γίνει ο άντρας μου. Είναι ο μούσος μου»

Ποιος είπε ότι η αεικίνητη φωτογράφος, γνωστή για τα εξώφυλλα της στα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά, θέλει να πηγαίνει με το ρεύμα;

Ακόμα και η απόφαση της να χάσει λίγη από την ιδιωτικότητά της για την τηλεόραση είναι πολύ πιο συνειδητή απ' όσο θα υπέθετε κανείς.

Αυτή είναι η Ρούλα Ρέβη. Στα χρόνια που φωτογραφίζει έχει γνωρίσει αμέτρητους διάσημους, τους οποίους αποτύπωσε με τη δική της ματιά. Έχει άραγε αγαπημένους ανθρώπους, που την κάνουν να αγαπά ακόμη περισσότερο τη δουλειά της;

«Έχω ναι. Τον άντρα μου. Πάντα μου άρεσε να τον φωτογραφίζω, ακόμη και πριν γίνει ο άντρας μου. Είναι ο μούσος μου. Έχω τη Ζέτα Μακρυπούλια, που είναι πολύ ωραίο να τη φωτογραφίζεις, την Ελένη Μενεγάκη, την Ελλη Κοκκίνου, που περνάω τέλεια μαζί της. Μου αρέσει πάρα πολύ και η Έλλη Στάη.

Είναι και τρεις γυναίκες που έχω ορκιστεί ότι δεν θα ξαναφωτογραφίσω ποτέ στη ζωή μου. Η μια θέλει να φωτογραφίζεται σε συγκεκριμένη γωνία, που σημαίνει ότι δεν με εμπιστεύεται. Και είναι και ασυνεπής στους χρόνους της, βαριέμαι να την περιμένω. Για την άλλη ντρέπομαι που είναι γυναίκα. Κάναμε μια φωτογράφιση με concept χωρίς μακιγιάζ κι εκείνη πήγαινε κι έβαζε μάσκαρα κρυφά. Μας κορόιδευε. Η τρίτη εκ πεποιθήσεως δεν μου αρέσει ως προσωπικότητα. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της στην ομάδα της παραγωγής. Δεν έχω λόγο να περνάω εγώ τα ψυχολογικά του καθενός», λέει στο Gala.

Η ίδια μίλησε και για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Την πρώτη φορά που φωτογράφισα την Ελένη είχα τρελαθεί από την αγωνιά μου. Είχα κουβαλήσει ένα φορτηγό φώτα. Κυριολεκτώ. Είχα νοικιάσει ένα φορτηγό με καρότσα και είχα πει στον οδηγό πού να φέρει τα φώτα. Κυριολεκτώ. Τη δεύτερη φορά που την έκανα, η φωτογράφιση ήταν στις 8 το πρωί. Είχα όμως τρομερό πονόδοντο. Ξύπνησα στις 6 το πρωί, πήγα έβγαλα το φρονιμίτη και πήγα στη φωτογράφιση. Υπέφερα, ήμουν χάλια αλλά δεν το είπα σε κανέναν. Μετά πήγα και πέθανα. Δεν το λέω ποτέ στις δουλειές μου ότι δεν είμαι καλά», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved