Πένυ Αγοραστού: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
Showbiz

Πένυ Αγοραστού: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Είναι ζευγάρι ή απλά δυο καλοί φίλοι;

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη με την Πένυ Αγοραστού στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι μάγισσες της Σμύρνης» στο θέατρο Παλλάς.

Οι φήμες δεν άργησαν να «φουντώσουν» με πολλούς να υποστηρίζουν πως πρόκειται για το νέο ζευγάρι της showbiz.

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PEOPLE έδωσε τη δική της απάντηση: «Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου αλλά, επειδή το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση, θα σου πω ότι δεν είμαστε ζευγάρι με τον Αλέξανδρο. Πήγαμε σε μια θεατρική παράσταση, ήμασταν μεγάλη παρέα και μας φωτογράφισαν. Τον Αλέξανδρο τον εκτιμώ πολύ και ως άνθρωπο και ως ηθοποιό, αυτό είναι όλο».

Την αγχώνει η σκέψη ότι μπορεί να είναι έξω με παρέα και να βρεθεί κάποιος που θα τη φωτογραφίσει;
«Όχι, δεν με αγχώνει, γιατί, με εξαίρεση το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Νομίζω ότι γενικότερα σ’ αυτό το κομμάτι είμαι λίγο αφελής. Δεν έχω καταλάβει την επικινδυνότητα, γι’ αυτό κάποιες φορές οι φίλοι μου προσπαθούν να με προστατέψουν. «Πένυ, σοβαρέψου, πλέον σε ξέρει ο κόσμος, να είσαι λίγο πιο μαζεμένη» μου λένε διαρκώς. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δύσκολα θα μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ποιος με βλέπει», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved