Showbiz

Τσιμιτσέλης: H αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Γερονικολού

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο Ήβη και θαύμασε την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού στον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη!

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το ρόλο της Κατερίνας Γερονικολού, αν θα του άρεσε να δει την Κατερίνα ξανθιά με αφορμή τον ρόλο της Λίζας που υποδύεται στην παράσταση, αλλά στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή και εάν έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα!

Αρχικά ο Γιάννης είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Η Κατερίνα είναι εξαιρετική και θα είναι εξαιρετική και οι περισσότεροι που έχουν δει την παράσταση, αυτό λένε και εκτός αυτού, δεν περιμένω να ακούσω τους άλλους τι λένε. Εμπιστεύομαι τα δικά μου τα μάτια. Αυτό που κάνει είναι πάρα πολύ δύσκολο και ήταν από την αρχή πολύ επικίνδυνο. Ήμουν από τους ανθρώπους που της έλεγαν να το σκεφτεί πάρα πολύ πριν το κάνει, παρόλα αυτά το ξεκίνησε, το πίστεψε και είναι εξαιρετική»!

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το εάν συγκατοικεί με την Κατερίνα Γερονικολού, απάντησε: «Θέλεις να σου πω και το ΑΦΜ μου κιόλας; Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved