Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είµαι ο κατεξοχήν ρολάκιας! Αλλάζω κουρέµατα, κιλά, τα πάντα»
Showbiz

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είµαι ο κατεξοχήν ρολάκιας! Αλλάζω κουρέµατα, κιλά, τα πάντα»

Είναι ευλογία για τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη να κάνει τη δουλειά που του αρέσει και να υπηρετεί την υποκριτική. Ο ίδιος μιλάει για την τέχνη αυτή και δηλώνει... ρολάκιας!

Είμαστε, πάντως, σε μια εποχή με την τάση να ομαδοποιεί τους ανθρώπους και να αγαπάει τις ταμπέλες. Οχι;

Είναι κάτι φοβερό η ετικέτα. Καταλαβαίνω την ανάγκη να υπάρχει, πρέπει κάπως να καταλαβαινόµαστε, τέλος πάντων. Παρ’ όλα αυτά, ειδικά όταν έχει να κάνει µε µεγάλες µερίδες ανθρώπων, είναι σχεδόν λάθος. Εχουµε επιλέξει λέξεις για να συνεννοούµαστε. Λέµε «έρωτας» και έχουµε συνεννοηθεί. Νοµίζουµε, δηλαδή. Γιατί, στην πραγµατικότητα, δεν έχουµε συνεννοηθεί καθόλου.

Τι περιμένεις από έναν σκηνοθέτη;

Να µε πηγαίνει λίγο παρακάτω. Να έχει σκεφτεί πράγµατα που εγώ δεν σκέφτοµαι. Περιµένω ο σκηνοθέτης να είναι δάσκαλος. Γενικά, έχω ανάγκη να εξελίσσοµαι µέσα από αυτό που κάνω. ∆εν θέλω απλά µε τη φαντασία µου να δηµιουργώ ενδιαφέροντες ρόλους και να µε θαυµάζει ο κόσµος. Θέλω να πηγαίνω ένα βήµα πέρα από τη µανιέρα µου και ας κάνω λάθος. Για εµένα ο σωστός ηθοποιός πρέπει να ρισκάρει το λάθος, αν πρόκειται να εξελιχθεί.

Αλλα σχέδια;

Ναι. Θα κάνουµε ένα νέο, σύγχρονο, ελληνικό, πρωτότυπο µιούζικαλ, που προετοιµάζουµε εδώ και δύο χρόνια, µε προτροπή του Στάθη Λιβαθινού. Θα λέγεται «Απλή µετάβαση». Το γράφουν οι Γεράσιµος Ευαγγελάτος και Θέµης Καραµουρατίδης, το σκηνοθετεί ο Μίνως Θεοχάρης και θα είµαστε η Μαρίζα Ρίζου κι εγώ και ένας διαλεχτός θίασος από ανθρώπους της γενιάς µου. Θα ανέβει στις 15 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Προτιμάς να κυριαρχείς στη σκηνή ή να χάνεσαι στον ρόλο;

Α, νοµίζω ότι είµαι ο κατεξοχήν ρολάκιας! Αλλάζω κουρέµατα, κιλά, τα πάντα. Το έχω πάρει από τη ζωγραφική µάλλον. Πάντα µου άρεσε να σκιτσάρω διαφορετικά ανθρωπάκια, µε άλλα ρούχα και χρώµατα. Εχει πλάκα να αλλάζεις όσο πιο πολύ µπορείς σε κάθε ρόλο. Βέβαια, πίσω από όλα βρίσκεται πάντα ο Κωνσταντίνος.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved